Fettuccini met pompoencrème, eekhoorntjesbrood en worst

  • 20
  • Eenvoudig

Fettuccini met pompoencrème, eekhoorntjesbrood en worst

  • 20
  • Eenvoudig
Fettuccini met pompoencrème, eekhoorntjesbrood en worst

INGREDIËNTEN

  • 1 pak Fettuccini Giovanni Rana
  • 1 fijngehakt teentje knoflook
  • 400 gr schoongemaakte en in plakjes gesneden eekhoorntjesbrood
  • 300 gr Italiaanse worst in stukjes
  • 250 gr pompoencrème
  • 4 salieblaadjes
  • extra vergine olijfolie
  • peper en zout naar smaak

BEGINNEN MET KOKEN

Een beetje olie in een koekenpan verhitten en de paddenstoelen toevoegen. Met peper en zout op smaak brengen en 5-6 minuten laten bakken. De paddenstoelen uit de koekenpan verwijderen, op een bord doen en opzij zetten. In dezelfde koekenpan het teentje knoflook in een beetje olie laten fruiten en de worst toevoegen. 4-5 minuten laten bakken. De paddenstoelen toevoegen, voorzichtig omroeren, afdekken en warmhouden. 

In een steelpannetje de pompoencrème opwarmen en met peper, zout en olie op smaak brengen. In een kom water aan de kook brengen, zout toevoegen en de Fettuccini gaarkoken. De Fettuccini afgieten, aan de koekenpan toevoegen en omroeren.

De pompoencrème over de borden verdelen, de Fettuccini verdelen en serveren.

INGREDIËNTEN

porties
- +
  • 1 pak Fettuccini Giovanni Rana
  • 1 fijngehakt teentje knoflook
  • 400 gr schoongemaakte en in plakjes gesneden eekhoorntjesbrood
  • 300 gr Italiaanse worst in stukjes
  • 250 gr pompoencrème
  • 4 salieblaadjes
  • - extra vergine olijfolie
  • - peper en zout naar smaak

BEGINNEN MET KOKEN

Een beetje olie in een koekenpan verhitten en de paddenstoelen toevoegen. Met peper en zout op smaak brengen en 5-6 minuten laten bakken. De paddenstoelen uit de koekenpan verwijderen, op een bord doen en opzij zetten. In dezelfde koekenpan het teentje knoflook in een beetje olie laten fruiten en de worst toevoegen. 4-5 minuten laten bakken. De paddenstoelen toevoegen, voorzichtig omroeren, afdekken en warmhouden. 

In een steelpannetje de pompoencrème opwarmen en met peper, zout en olie op smaak brengen. In een kom water aan de kook brengen, zout toevoegen en de Fettuccini gaarkoken. De Fettuccini afgieten, aan de koekenpan toevoegen en omroeren.

De pompoencrème over de borden verdelen, de Fettuccini verdelen en serveren.