Tortelloni Ricotta En Spinazie Met Rode Ui, Gerookte Spek En Rozemarijn

  • 10
  • Eenvoudig

Tortelloni Ricotta En Spinazie Met Rode Ui, Gerookte Spek En Rozemarijn

  • 10
  • Eenvoudig
Tortelloni Ricotta En Spinazie Met Rode Ui, Gerookte Spek En Rozemarijn

INGREDIËNTEN

  • 1 pak Tortelloni Ricotta En Spinazie Giovanni Rana
  • 80 ml extra vergine olijfolie
  • 25 g gerookte spek in blokjes
  • 1 kleine rode ui in ringen
  • 2 takjes rozemarijn
  • peper en zout naar smaak
  • Geraspte Parmezaanse kaas

BEGINNEN MET KOKEN

In een koekenpan de ui in een beetje olie laten fruiten. De ui op een bord doen en opzijzetten. 

De rest van de olie aan dezelfde koekenpan toevoegen. De rozemarijn en de spek 3 minuten op middelhoog vuur laten bakken. De uien aan de koekenpan toevoegen. Met peper en zout op smaak brengen en omroeren.

Ondertussen in een kom water aan de kook brengen, zout toevoegen en de Tortelloni gaarkoken. De Tortelloni afgieten, aan de koekenpan toevoegen en 25 g Parmezaanse kaas toevoegen. Blijven omroeren.

Naar wens met Parmezaanse kaas bestrooien en serveren.

INGREDIËNTEN

porties
- +
  • 1 pak Tortelloni Ricotta En Spinazie Giovanni Rana
  • 80 ml extra vergine olijfolie
  • 25 g gerookte spek in blokjes
  • 1 kleine rode ui in ringen
  • 2 takjes rozemarijn
  • - peper en zout naar smaak
  • - Geraspte Parmezaanse kaas

BEGINNEN MET KOKEN

In een koekenpan de ui in een beetje olie laten fruiten. De ui op een bord doen en opzijzetten. 

De rest van de olie aan dezelfde koekenpan toevoegen. De rozemarijn en de spek 3 minuten op middelhoog vuur laten bakken. De uien aan de koekenpan toevoegen. Met peper en zout op smaak brengen en omroeren.

Ondertussen in een kom water aan de kook brengen, zout toevoegen en de Tortelloni gaarkoken. De Tortelloni afgieten, aan de koekenpan toevoegen en 25 g Parmezaanse kaas toevoegen. Blijven omroeren.

Naar wens met Parmezaanse kaas bestrooien en serveren.