Kaasgnocchi met pesto en burrata
INGREDIËNTEN
- 1 pak gevulde gnocchi
- 1 potje verse Rana pesto
- 200 g Burrata
- Extra olijfolie
BEGINNEN MET KOKEN
Verhit wat boter of olijfolie in een braadpan, bak de gnocchi ongeveer 5 minuten op een matig vuurtje en roer af en toe om een goudbruinkorstje te krijgen.Giet de pesto en de burrata in 2 verschillende kommen zodat elke gast naar smaak kan genieten.
INGREDIËNTEN
porties
-
+
- 1 pak gevulde gnocchi
- 1 potje verse Rana pesto
- 200 g Burrata
- - Extra olijfolie
BEGINNEN MET KOKEN
Verhit wat boter of olijfolie in een braadpan, bak de gnocchi ongeveer 5 minuten op een matig vuurtje en roer af en toe om een goudbruinkorstje te krijgen.Giet de pesto en de burrata in 2 verschillende kommen zodat elke gast naar smaak kan genieten.