Tortellini Rauwe Ham En Kaas Met Asperges
INGREDIËNTEN
- 1 pak Tortellini Rauwe Ham En Kaas Giovanni Rana
- 1 fijngehakte sjalot
- 180 g asperges, in dunne plakjes gesneden
- 120 ml witte wijn
- 2 takjes Marjolein + majoraan voor de garnering
- 4 eetlepels extra vergine olijfolie
- peper en zout naar smaak
BEGINNEN MET KOKEN
In een koekenpan op middelhoog vuur de sjalot laten fruiten, de asperges en de marjolein toevoegen en nogmaals 5 minuten laten koken. Af en toe omroeren. De wijn toevoegen en laten koken. Met peper en zout op smaak brengen.
Ondertussen in een kom water aan de kook brengen, zout toevoegen en de Tortellini gaarkoken. De Tortellini afgieten en in de koekenpan toevoegen. Voorzichtig omroeren. Garneren met marjoleinblaadjes en serveren.
Ondertussen in een kom water aan de kook brengen, zout toevoegen en de Tortellini gaarkoken. De Tortellini afgieten en in de koekenpan toevoegen. Voorzichtig omroeren. Garneren met marjoleinblaadjes en serveren.
INGREDIËNTEN
porties
-
+
- 1 pak Tortellini Rauwe Ham En Kaas Giovanni Rana
- 1 fijngehakte sjalot
- 180 g asperges, in dunne plakjes gesneden
- 120 ml witte wijn
- 2 takjes Marjolein + majoraan voor de garnering
- 4 eetlepels extra vergine olijfolie
- - peper en zout naar smaak
BEGINNEN MET KOKEN
In een koekenpan op middelhoog vuur de sjalot laten fruiten, de asperges en de marjolein toevoegen en nogmaals 5 minuten laten koken. Af en toe omroeren. De wijn toevoegen en laten koken. Met peper en zout op smaak brengen.
Ondertussen in een kom water aan de kook brengen, zout toevoegen en de Tortellini gaarkoken. De Tortellini afgieten en in de koekenpan toevoegen. Voorzichtig omroeren. Garneren met marjoleinblaadjes en serveren.
Ondertussen in een kom water aan de kook brengen, zout toevoegen en de Tortellini gaarkoken. De Tortellini afgieten en in de koekenpan toevoegen. Voorzichtig omroeren. Garneren met marjoleinblaadjes en serveren.