Tortelloni Basilicum- En Pijnboompittenpesto Met Caprese
INGREDIËNTEN
- 2 pakken Tortelloni Basilicum- En Pijnboompittenpesto Giovanni Rana
- 1 bakje Pesto Giovanni Rana
- 13 g zout
- 400 g mozzarellabolletjes
- 300 g kerstomaatjes, in tweeën gesneden
- geraspte Parmezaanse kaas
- extra vergine olijfolie
- verse basilicum als garnering
BEGINNEN MET KOKEN
In een kom water aan de kook brengen, zout toevoegen en de Tortelloni gaarkoken. De Tortelloni afgieten en in een kom doen. De Tortelloni afwerken met een beetje olie en laten afkoelen.
De mozzarellabolletjes, de blaadjes verse basilicum en de kerstomaatjes toevoegen. Met de Pesto op smaak brengen en voorzichtig omroeren. Naar wens Parmezaanse kaas toevoegen.
De mozzarellabolletjes, de blaadjes verse basilicum en de kerstomaatjes toevoegen. Met de Pesto op smaak brengen en voorzichtig omroeren. Naar wens Parmezaanse kaas toevoegen.
INGREDIËNTEN
porties
-
+
- 2 pakken Tortelloni Basilicum- En Pijnboompittenpesto Giovanni Rana
- 1 bakje Pesto Giovanni Rana
- 13 g zout
- 400 g mozzarellabolletjes
- 300 g kerstomaatjes, in tweeën gesneden
- - geraspte Parmezaanse kaas
- - extra vergine olijfolie
- - verse basilicum als garnering
BEGINNEN MET KOKEN
In een kom water aan de kook brengen, zout toevoegen en de Tortelloni gaarkoken. De Tortelloni afgieten en in een kom doen. De Tortelloni afwerken met een beetje olie en laten afkoelen.
De mozzarellabolletjes, de blaadjes verse basilicum en de kerstomaatjes toevoegen. Met de Pesto op smaak brengen en voorzichtig omroeren. Naar wens Parmezaanse kaas toevoegen.
De mozzarellabolletjes, de blaadjes verse basilicum en de kerstomaatjes toevoegen. Met de Pesto op smaak brengen en voorzichtig omroeren. Naar wens Parmezaanse kaas toevoegen.