Tortelloni Basilicum- En Pijnboompittenpesto Met Uiencrème, Rucola En Schilfers Parmezaanse Kaas

  • 15
  • Eenvoudig

Tortelloni Basilicum- En Pijnboompittenpesto Met Uiencrème, Rucola En Schilfers Parmezaanse Kaas

  • 15
  • Eenvoudig
Tortelloni Basilicum- En Pijnboompittenpesto Met Uiencrème, Rucola En Schilfers Parmezaanse Kaas

INGREDIËNTEN

  • 1 pak Tortelloni Basilicum- En Pijnboompittenpesto Giovanni Rana
  • 3 gesnipperde uien
  • 8 g bloem
  • 90 g groentebouillon
  • extra vergine olijfolie
  • 1 takje rucola
  • 50 g geraspte Parmezaanse kaas
  • peper en zout naar smaak

BEGINNEN MET KOKEN

In een koekenpan de uien in een beetje olie laten fruiten en 3-4 minuten laten bakken tot ze zacht zijn. De bloem en de bouillon toevoegen en ongeveer 5 minuten laten koken tot het vocht voor de helft is ingedikt. Met peper en zout op smaak brengen en het mengsel in de mixer pureren tot een romige saus. De saus in een schaaltje gieten en warmhouden.

Ondertussen in een kom water aan de kook brengen, zout toevoegen en de Tortelloni gaarkoken. De Tortelloni afgieten en aan de koekenpan toevoegen. Bestrooien met de schilfers Parmezaanse kaas en rucola en met een flinke hoeveelheid versgemalen peper op smaak brengen.

INGREDIËNTEN

porties
- +
  • 1 pak Tortelloni Basilicum- En Pijnboompittenpesto Giovanni Rana
  • 3 gesnipperde uien
  • 8 g bloem
  • 90 g groentebouillon
  • - extra vergine olijfolie
  • 1 takje rucola
  • 50 g geraspte Parmezaanse kaas
  • - peper en zout naar smaak

BEGINNEN MET KOKEN

In een koekenpan de uien in een beetje olie laten fruiten en 3-4 minuten laten bakken tot ze zacht zijn. De bloem en de bouillon toevoegen en ongeveer 5 minuten laten koken tot het vocht voor de helft is ingedikt. Met peper en zout op smaak brengen en het mengsel in de mixer pureren tot een romige saus. De saus in een schaaltje gieten en warmhouden.

Ondertussen in een kom water aan de kook brengen, zout toevoegen en de Tortelloni gaarkoken. De Tortelloni afgieten en aan de koekenpan toevoegen. Bestrooien met de schilfers Parmezaanse kaas en rucola en met een flinke hoeveelheid versgemalen peper op smaak brengen.