Tortelloni Ricotta En Spinazie Met Pompoen, Walnoten En worst

  • 15
  • Eenvoudig

Tortelloni Ricotta En Spinazie Met Pompoen, Walnoten En worst

  • 15
  • Eenvoudig
Tortelloni Ricotta En Spinazie Met Pompoen, Walnoten En worst

INGREDIËNTEN

  • 1 pakTortelloni Ricotta En Spinazie Giovanni Rana
  • 2 geperste teentjes knoflook
  • 200 gr pompoen in blokjes
  • 300 gr Italiaanse saucijs in stukjes
  • 13 gr gehakte geroosterde walnoten
  • 2 takjes rozemarijn
  • extra vergine olijfolie
  • peper en zout naar smaak

BEGINNEN MET KOKEN

In een koekenpan de knoflook in 2 eetlepels olie laten fruiten, de pompoen en een takje rozemarijn toevoegen en 4-5 minuten laten bakken tot de pompoen goudbruin gekleurd is. 

In een andere koekenpan 2 eetlepels olie verhitten en de worst en het andere takje rozemarijn toevoegen. 4-5 minuten lang omscheppen. De pompoen aan de worst toevoegen en met peper en zout op smaak brengen.

In een kom water aan de kook brengen, zout toevoegen en de Tortellini gaarkoken. De Tortelloni afgieten en aan de koekenpan toevoegen. Voorzichtig omscheppen. De borden bestrooien met de walnoten en serveren.

INGREDIËNTEN

porties
- +
  • 1 pakTortelloni Ricotta En Spinazie Giovanni Rana
  • 2 geperste teentjes knoflook
  • 200 gr pompoen in blokjes
  • 300 gr Italiaanse saucijs in stukjes
  • 13 gr gehakte geroosterde walnoten
  • 2 takjes rozemarijn
  • - extra vergine olijfolie
  • - peper en zout naar smaak

BEGINNEN MET KOKEN

In een koekenpan de knoflook in 2 eetlepels olie laten fruiten, de pompoen en een takje rozemarijn toevoegen en 4-5 minuten laten bakken tot de pompoen goudbruin gekleurd is. 

In een andere koekenpan 2 eetlepels olie verhitten en de worst en het andere takje rozemarijn toevoegen. 4-5 minuten lang omscheppen. De pompoen aan de worst toevoegen en met peper en zout op smaak brengen.

In een kom water aan de kook brengen, zout toevoegen en de Tortellini gaarkoken. De Tortelloni afgieten en aan de koekenpan toevoegen. Voorzichtig omscheppen. De borden bestrooien met de walnoten en serveren.