Girasoli Gerookte zalm en mascarpone
Passione

Girasoli Gerookte zalm en mascarpone

Met zijn delicate, zalmroze textuur, heerlijk gerookt op beukenhout, is de zalm de ster van deze nieuwe, romige mascarponecreatie. Samen bieden ze een ongeëvenaarde smaakbeleving!

  • 3 MINUTEN bereidingstijd
  • 2 PORTIES
  • 272 CALORIEËN per 100g
  • Recept zonder conserveringsmiddelen
  • Met uitsluitend natuurlijke aroma’s
  • Zonder smaakversterkers

Ingrediënten

Vulling 58%: gerookte zalm 23% (Salmo salar zalm, zout), ricotta kaas (melkwei,melk, zout), mascarpone kaas 19%, zure room, plantaardige vezels (cichorei en tarwe), paneermeel (meel van zachte tarwe, water, zout, gist), zonnebloemolie, weipoeder, boter, geraspte kaas, zout, dille, roze peper. Pasta 42%: meel van zachte tarwe, ei 30%, griesmeel van harde tarwe. ALLERGENEN: zie vetgedrukte ingrediënten.

GEMIDDELDE VOEDINGSWAARDE PER 100 G

  • Voedingswaarden
    1138 kJ / 272 kcal
  • Vet
    13g
    Verzadigde
    5.8g
  • Koolhydraten
    26g
    Suikers
    4.3g
  • Eiwitten
    10g
  • Zout
    1.1g
  • Fibers
    5.6g