
- Recept zonder conserveringsmiddelen
- Met uitsluitend natuurlijke aroma’s
- Zonder smaakversterkers
Ingrediënten
Vulling 58%: gerookte zalm 23% (Salmo salar zalm, zout), ricotta kaas (melkwei,melk, zout), mascarpone kaas 19%, zure room, plantaardige vezels (cichorei en tarwe), paneermeel (meel van zachte tarwe, water, zout, gist), zonnebloemolie, weipoeder, boter, geraspte kaas, zout, dille, roze peper. Pasta 42%: meel van zachte tarwe, ei 30%, griesmeel van harde tarwe. ALLERGENEN: zie vetgedrukte ingrediënten.
GEMIDDELDE VOEDINGSWAARDE PER 100 G
-
Voedingswaarden1138 kJ / 272 kcal
-
Vet13gVerzadigde5.8g
-
Koolhydraten26gSuikers4.3g
-
Eiwitten10g
-
Zout1.1g
-
Fibers5.6g