Girasoli Pesto met basilicum en pijnboompitten
Tradizionali

Girasoli Pesto met basilicum en pijnboompitten

Deze creatie is een eerbetoon aan een iconisch Italiaans recept: basilicumpesto. Giovanni Rana heeft dit verfijnd in zijn girasoli, verse pasta's gevuld met smaakvolle Genovese basilicum AOP, gecombineerd met Pecorino Romano AOP voor een intense smaak en romige textuur. Het geheel wordt perfect afgerond met knapperige pijnboompitten.

  • 3 MINUTEN bereidingstijd
  • 2 PORTIES
  • 309 CALORIEËN per 100g
  • Recept met scharreleieren
  • Recept zonder conserveringsmiddelen
  • Ontdek de verse pasta revolutie
  • Een nieuwe generatie vulling, heerlijk romig en rijk.
  • Nog nooit zo lekker

Ingrediënten

Vulling 58%: basilicumpesto 32% (zonnebloemolie, "Basilico Genovese DOP"(basilicum Genovese BOB)* 28%, Pecorino Romano BOB* shapenkaas * 9.5%,pijnboompitten 8%, amandelen, zout, extra olijfolie van de eerste persing, knoflook),ricotta kaas (melkwei, melk, zout), room (bevat melk), plantaardige vezels (cichoreien tarwe), zure room, weipoeder, boter, paneermeel (meel van zachte tarwe, water,zout, gist), natuurlijke aroma’s, lactose.Pasta 42%: meel van zachte tarwe, ei 30%, griesmeel van harde tarwe. *BOB: Beschermde Oorsprongsbenaming. ALLERGENEN: zie vetgedrukte ingrediënten. 

GEMIDDELDE VOEDINGSWAARDE PER 100 G

  • Voedingswaarden
    1288 kJ / 309 kcal
  • Vet
    16g
    Verzadigde
    5.3g
  • Koolhydraten
    29g
    Suikers
    4.6g
  • Eiwitten
    8.7g
  • Zout
    1.1g
  • Fibers
    6.9g