Ravioli Burrata Arrabiata
Tradizionali

Ravioli Burrata Arrabiata

Zachte burrata gecombineerd met de lichte pittigheid van tomatensaus all'Arrabbiata. Een Italiaanse klassieker met bijzondere romigheid.

  • 3 MINUTEN bereidingstijd
  • 2 PORTIES
  • 250 CALORIEËN per 100g
  • Recept zonder conserveringsmiddelen
  • Met uitsluitend natuurlijke aroma’s
  • Zonder smaakversterkers

INGREDIËNTEN

Vulling 58%: tomatenconcentraat 15%, burrata kaas 15%, tomatenpuree 15%, ricotta kaas (melkwei, melk, zout), plantaardige vezels (cichorei en tarwe), geraspte kaas, weipoeder, mascarpone kaas, paneermeel (meel van zachte tarwe, water, zout, gist), zonnebloemolie, extra olijfolie van de eerste persing, zout, knoflookpoeder, natuurlijke aromas, oregano, tijm, bereiding van basilicum (Basilicum Genovese BOB* 60%, zonnebloemolie, zout), chilipeper 0.1%. Pasta 42%: meel van zachte tarwe, ei 30%, griesmeel van harde tarwe. *BOB: Beschermde Oorsprongsbenaming. ALLERGENEN: zie vetgedrukte ingrediënten.

GEMIDDELDE VOEDINGSWAARDE PER 100 G

  • Voedingswaarden
    1046 kJ / 250 kcal
  • Vet
    9.6g
    Verzadigde
    4g
  • Koolhydraten
    29g
    Suikers
    7.5g
  • Eiwitten
    8.8g
  • Zout
    0.88g
  • Fibers
    6g