Gnocchi-à-poêler-jambon-&-Mozzarella.png
Gnocchi

Gnocchi om te bakken Ham & Mozzarella

Smaakvolle mozzarella en heerlijke ham, gehuld in een knapperig gouden jasje van aardappel. Een waar genot aan tafel!

  • 5 MINUTEN bereidingstijd
  • 2 PORTIES
  • 232 CALORIEËN per 100g

INGREDIËNTEN

Aardappel puree 61% (water, aardappelvlokken), griesmeel van harde tarwe, zout, zonnebloemolie, kurkuma. Vulling 30%: ricotta kaas (melkwei, melk, zout), gekookte ham 22% (varkensvlees, zout, dextrose, suiker, natuurrlijke aroma's), mozzarella kaas 16%, mascarpone kaas, paneermeel (meel van zacht tarwe, water, zout, gist), maîs vezel, zonndebloemolie, geraspte kaas, weipoeder, aardappelzetmeel, natuurlijke aroma's (bevatten melk en tarwe), zout. Allergenen: zie vetgedrukte ingrdiënten. Kan eieren, noten, vis, schaaldieren, weekdieren, mosterd, soja, selderij bevatten.

GEMIDDELDE VOEDINGSWAARDE PER 100 G

  • Voedingswaarden
    965 kJ / 229 kcal
  • Vet
    5.4g
    Verzadigde
    1.9g
  • Koolhydraten
    36g
    Suikers
    1.6g
  • Eiwitten
    7.2g
  • Zout
    1.6g