Gnocchi-omt-e-bakken-Spinazie-&-Mozzarella.png
Gnocchi

Gnocchi om te bakken Spinazie & Mozzarella

Proef de perfecte combinatie van zachte mozzarella en smaakvolle spinazie, gewikkeld in een knapperige gouden aardappelschil.

  • 5 MINUTEN bereidingstijd
  • 2 PORTIES
  • 221 CALORIEËN per 100g
 

INGREDIËNTEN

Aardappelpuree 61% (water, aardappelvlokken), griesmeel van harde tarwe, zout, zonnebloemolie, kurkuma. Vulling 30%: spinazie 27%, ricotta kaas (melkwei, melk, zout), mozzarella kaas 14%, mascarpone kaas, plantaardige vezels (van maïs en aardappelen), melkweipoeder, paneermeel (meel van zachte tarwe, water, zout, gist), aardappelvlokken, zonnebloemolie, zout, natuurlijke aroma's (bevatten melk, tarwe), zetmeel, knoflook. Allergenen: zie vetgedrukte ingredënten. Kan eieren, noten, vis, schaaldieren, weekdieren, mosterd, soja, selderij bevatten.

GEMIDDELDE VOEDINGSWAARDE PER 100 G

  • Voedingswaarden
    963 kJ / 229 kcal
  • Vet
    5.2g
    Verzadigde
    1.7g
  • Koolhydraten
    37g
    Suikers
    1.9g
  • Eiwitten
    6g
  • Zout
    1.7g