RANA_parm_DOP.png
Sauzen

Parmezaanse kaassaus

Armezaanse kaas is de koning onder de Italiaanse kazen! Deze kaas wordt geproduceerd in het hart van de Emilia-Romagna en heeft een unieke smaak en textuur.
Kookvoorschriften:
Haal het aluminium deksel van de verpakking. Warm de saus op in een steelpannetje of in de magnetron (750 W), 45 seconden.

  • 45 seconden bereidingstijd
  • 4 PORTIES
  • 349 CALORIEËN per 100g
  • met BOB Parmezaanse kaas
  • 100% natuurlijke ingrediënten

INGREDIËNTEN

room 60%, water, BOB* Parmezaanse kaas 10%, zonnebloemolie, natuurlijke smaakstoffen (bevatten melk, tarwe en gerst), maïszetmeel, zout.

*Beschermde Oorsprongsbenaming.

Geproduceerd in een vestiging waar ook noten, schaal- en schelpdieren, vis en selderij worden verwerkt.

Allergenen: zie de vetgedrukte ingrediënten.

DÉCLARATION NUTRITIONNELLE pour 100g

  • Voedingswaarden
    1441 kJ / 349 kcal
  • Vet
    35g
    Verzadigde
    20g
  • Koolhydraten
    3.6g
    Suikers
    2.3g
  • Eiwitten
    5g
  • Zout
    0.8g