

Sauzen
Parmezaanse kaassaus
Armezaanse kaas is de koning onder de Italiaanse kazen! Deze kaas wordt geproduceerd in het hart van de Emilia-Romagna en heeft een unieke smaak en textuur.
Kookvoorschriften:
Haal het aluminium deksel van de verpakking. Warm de saus op in een steelpannetje of in de magnetron (750 W), 45 seconden.
- 45 seconden bereidingstijd
- 4 PORTIES
- 349 CALORIEËN per 100g
- met BOB Parmezaanse kaas
- 100% natuurlijke ingrediënten
INGREDIËNTEN
room 60%, water, BOB* Parmezaanse kaas 10%, zonnebloemolie, natuurlijke smaakstoffen (bevatten melk, tarwe en gerst), maïszetmeel, zout.
*Beschermde Oorsprongsbenaming.
Geproduceerd in een vestiging waar ook noten, schaal- en schelpdieren, vis en selderij worden verwerkt.
Allergenen: zie de vetgedrukte ingrediënten.
DÉCLARATION NUTRITIONNELLE pour 100g
-
Voedingswaarden1441 kJ / 349 kcal
-
Vet35gVerzadigde20g
-
Koolhydraten3.6gSuikers2.3g
-
Eiwitten5g
-
Zout0.8g