Girasoli PESTO MET FETA, SPEK, BASILICUMOLIE EN GEROOSTERDE AMANDELENTRUFFEL, PADDENSTOELEN EN KAAS MET SELDER, AMANDELEN, APPELSIENZESTE EN ANDIJVIE
INGREDIËNTEN
- 1 pak RAVIOLI TRUFFEL, PADDENSTOELEN EN KAAS
- 1 groene selderijknol met bladeren
- 1 sinaasappel
- 30 g geschilde amandelen
- 1 andijvie
- Extra vierge olijfolie
- Zout, peper
- Geraspte parmezaanse kaas
BEGINNEN MET KOKEN
Was en droog de sinaasappel, andijvie en selderij met de bladeren. Verwijder de sinaasappelschil met een dunschiller en hak deze fijn samen met de selderij, amandelen en 2 of 3 andijvieblaadjes. Doe de gremolata in een kom, breng op smaak met zout en peper en verdund met olie tot je een vloeibare emulsie hebt. Kook de ravioli in gezouten water volgens de aangegeven kooktijd. Haal ze met een schuimspaan uit het water en meng ze voorzichtig met de saus. Verdeel de ravioli over de borden, strooi er parmezaan over en serveer met de resterende andijvieblaadjes.
INGREDIËNTEN
porties
-
+
- 1 pak RAVIOLI TRUFFEL, PADDENSTOELEN EN KAAS
- 1 groene selderijknol met bladeren
- 1 sinaasappel
- 30 g geschilde amandelen
- 1 andijvie
- - Extra vierge olijfolie
- - Zout, peper
- - Geraspte parmezaanse kaas
BEGINNEN MET KOKEN
Was en droog de sinaasappel, andijvie en selderij met de bladeren. Verwijder de sinaasappelschil met een dunschiller en hak deze fijn samen met de selderij, amandelen en 2 of 3 andijvieblaadjes. Doe de gremolata in een kom, breng op smaak met zout en peper en verdund met olie tot je een vloeibare emulsie hebt. Kook de ravioli in gezouten water volgens de aangegeven kooktijd. Haal ze met een schuimspaan uit het water en meng ze voorzichtig met de saus. Verdeel de ravioli over de borden, strooi er parmezaan over en serveer met de resterende andijvieblaadjes.