Girasoli TRUFFEL, PADDENSTOELEN EN KAAS MET GEFRITUURDE ARTISJOKKEN, KROKANTE SPEK EN PECORINO KAAS
INGREDIËNTEN
- 1 pak Ravioli Witte truffel & eekhoorntjesbrood
- 2 artisjokken
- Frituurolie van pinda
- 60 g dik gesneden gerookte spek
- Extra vierge olijfolie
- Geraspte pecorino kaas
- Zout, peper
BEGINNEN MET KOKEN
Maak de artisjokken schoon door de taaiere buitenste bladeren, de toppen en de binnenste haartjes te verwijderen. Snijd ze in dunne parten en frituur ze meteen in veel hete olie. Laat ze uitlekken op keukenpapier en zet ze apart. Snijd de spek in reepjes en bak ze in een pan met 2 eetlepels olie tot ze krokant zijn. Kook ondertussen de ravioli in gezouten water volgens de aangegeven kooktijd, giet ze af en voeg ze toe aan de pan met de spek om ze te laten trekken. Verdeel de ravioli over de borden, besprenkel met een beetje extra vierge olijfolie, wat peper en de pecorino. Garneer met de gefrituurde artisjokken en serveer.
INGREDIËNTEN
porties
-
+
- 1 pak Ravioli Witte truffel & eekhoorntjesbrood
- 2 artisjokken
- - Frituurolie van pinda
- 60 g dik gesneden gerookte spek
- - Extra vierge olijfolie
- - Geraspte pecorino kaas
- - Zout, peper
BEGINNEN MET KOKEN
Maak de artisjokken schoon door de taaiere buitenste bladeren, de toppen en de binnenste haartjes te verwijderen. Snijd ze in dunne parten en frituur ze meteen in veel hete olie. Laat ze uitlekken op keukenpapier en zet ze apart. Snijd de spek in reepjes en bak ze in een pan met 2 eetlepels olie tot ze krokant zijn. Kook ondertussen de ravioli in gezouten water volgens de aangegeven kooktijd, giet ze af en voeg ze toe aan de pan met de spek om ze te laten trekken. Verdeel de ravioli over de borden, besprenkel met een beetje extra vierge olijfolie, wat peper en de pecorino. Garneer met de gefrituurde artisjokken en serveer.