Girasoli TRUFFEL, PADDENSTOELEN EN KAAS MET GEITENKAAS EN GEGRILDE COURGETTE
INGREDIËNTEN
- 1 pak Ravioli Witte truffel & eekhoorntjesbrood
- 2 courgettes
- Frituurolie van pinda
- 90 g geitenkaas
- Extra vierge olijfolie
- Krulpeterselie
- Zout, peper
BEGINNEN MET KOKEN
Snijd de courgettes in plakjes en frituur ze in hete olie tot ze goudbruin zijn. Laat ze uitlekken op keukenpapier, bestrooi licht met zout en zet ze apart. Snijd de geitenkaas in plakjes. Kook ondertussen de ravioli in gezouten water volgens de aangegeven kooktijd. Giet ze af met een schuimspaan en leg ze op een serveerschotel. Meng met de courgette, geitenkaas en extra vierge olijfolie. Garneer met Krulpeterselie en een mooie hoeveelheid peper en serveer.
INGREDIËNTEN
porties
-
+
- 1 pak Ravioli Witte truffel & eekhoorntjesbrood
- 2 courgettes
- - Frituurolie van pinda
- 90 g geitenkaas
- - Extra vierge olijfolie
- - Krulpeterselie
- - Zout, peper
BEGINNEN MET KOKEN
Snijd de courgettes in plakjes en frituur ze in hete olie tot ze goudbruin zijn. Laat ze uitlekken op keukenpapier, bestrooi licht met zout en zet ze apart. Snijd de geitenkaas in plakjes. Kook ondertussen de ravioli in gezouten water volgens de aangegeven kooktijd. Giet ze af met een schuimspaan en leg ze op een serveerschotel. Meng met de courgette, geitenkaas en extra vierge olijfolie. Garneer met Krulpeterselie en een mooie hoeveelheid peper en serveer.