Girasoli TRUFFEL, PADDENSTOELEN EN KAAS MET GEITENKAAS EN GEGRILDE COURGETTE

  • 15
  • Eenvoudig

Girasoli TRUFFEL, PADDENSTOELEN EN KAAS MET GEITENKAAS EN GEGRILDE COURGETTE

  • 15
  • Eenvoudig
Girasoli TRUFFEL, PADDENSTOELEN EN KAAS MET GEITENKAAS EN GEGRILDE COURGETTE

INGREDIËNTEN

  • 1 pak Ravioli Witte truffel & eekhoorntjesbrood
  • 2 courgettes
  • Frituurolie van pinda
  • 90 g geitenkaas
  • Extra vierge olijfolie
  • Krulpeterselie
  • Zout, peper

BEGINNEN MET KOKEN

Snijd de courgettes in plakjes en frituur ze in hete olie tot ze goudbruin zijn. Laat ze uitlekken op keukenpapier, bestrooi licht met zout en zet ze apart. Snijd de geitenkaas in plakjes. Kook ondertussen de ravioli in gezouten water volgens de aangegeven kooktijd. Giet ze af met een schuimspaan en leg ze op een serveerschotel. Meng met de courgette, geitenkaas en extra vierge olijfolie. Garneer met Krulpeterselie en een mooie hoeveelheid peper en serveer. 

INGREDIËNTEN

porties
- +
  • 1 pak Ravioli Witte truffel & eekhoorntjesbrood
  • 2 courgettes
  • - Frituurolie van pinda
  • 90 g geitenkaas
  • - Extra vierge olijfolie
  • - Krulpeterselie
  • - Zout, peper

BEGINNEN MET KOKEN

Snijd de courgettes in plakjes en frituur ze in hete olie tot ze goudbruin zijn. Laat ze uitlekken op keukenpapier, bestrooi licht met zout en zet ze apart. Snijd de geitenkaas in plakjes. Kook ondertussen de ravioli in gezouten water volgens de aangegeven kooktijd. Giet ze af met een schuimspaan en leg ze op een serveerschotel. Meng met de courgette, geitenkaas en extra vierge olijfolie. Garneer met Krulpeterselie en een mooie hoeveelheid peper en serveer.