RAVIOLI RICOTTA EN SPINAZIE MET PERICOTTA IN BOTER MET TIJM, GEFRITUURDE PREI, HONING EN WALNOTEN
INGREDIËNTEN
- 1 pak RAVIOLI RICOTTA EN SPINAZIE
- 1 peer
- Groene deel van een prei
- Frituurolie van pinda
- 10 walnoten
- 1 eetlepel honing
- 50 g boter
- 1 takje tijm
- Zout, peper
BEGINNEN MET KOKEN
Snijd het groene deel van de prei in julienne reepjes en frituur ze in de pindaolie. Laat ze uitlekken en zet opzij. Was de peer, snijd deze in partjes en bak ze in boter met de honing. Breng op smaak met zout en peper en voeg de grofgehakte walnoten toe. Kook de ravioli in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet ze af. Voeg de ravioli toe aan de pan met het perenmengsel en laat het samen op smaak komen. Serveer de ravioli op een bord en garneer met gefrituurde prei, tijm en een mooie hoeveelheid peper.
INGREDIËNTEN
porties
-
+
- 1 pak RAVIOLI RICOTTA EN SPINAZIE
- 1 peer
- - Groene deel van een prei
- - Frituurolie van pinda
- 10 walnoten
- 1 eetlepel honing
- 50 g boter
- 1 takje tijm
- - Zout, peper
BEGINNEN MET KOKEN
Snijd het groene deel van de prei in julienne reepjes en frituur ze in de pindaolie. Laat ze uitlekken en zet opzij. Was de peer, snijd deze in partjes en bak ze in boter met de honing. Breng op smaak met zout en peper en voeg de grofgehakte walnoten toe. Kook de ravioli in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet ze af. Voeg de ravioli toe aan de pan met het perenmengsel en laat het samen op smaak komen. Serveer de ravioli op een bord en garneer met gefrituurde prei, tijm en een mooie hoeveelheid peper.