Salade Niçoise met kaasgnocchi
INGREDIËNTEN
- 1 pak Gnocchi Pops 4 kazen
- 2 tomaten
- 100 g groene bonen
- 3 ansjovissen in olijfolie
- 1 hardgekookt ei
- 20 g zwarte olijven
- 20 g karpers
- 50 g tonijn
- extra olijfolie
- zout
BEGINNEN MET KOKEN
Verhit wat boter of olijfolie in een braadpan, bak de gnocchi ongeveer 5 minuten op een matig vuurtje en roer af en toe om een goudbruinkorstje te krijgen.Vermeng ondertussen alle andere ingrediënten in een kom, voeg vervolgens de gnocchi toe en kruid naar smaak.
INGREDIËNTEN
porties
-
+
- 1 pak Gnocchi Pops 4 kazen
- 2 tomaten
- 100 g groene bonen
- 3 ansjovissen in olijfolie
- 1 hardgekookt ei
- 20 g zwarte olijven
- 20 g karpers
- 50 g tonijn
- - extra olijfolie
- - zout
BEGINNEN MET KOKEN
Verhit wat boter of olijfolie in een braadpan, bak de gnocchi ongeveer 5 minuten op een matig vuurtje en roer af en toe om een goudbruinkorstje te krijgen.Vermeng ondertussen alle andere ingrediënten in een kom, voeg vervolgens de gnocchi toe en kruid naar smaak.