Tortellini MET rauwe HAM, CRÈME, PEPER EN KAASGRATIN

  • 10
  • Eenvoudig

Tortellini MET rauwe HAM, CRÈME, PEPER EN KAASGRATIN

  • 10
  • Eenvoudig
Tortellini MET rauwe HAM, CRÈME, PEPER EN KAASGRATIN

INGREDIËNTEN

  • 1 pak CAPPELLETTI RAUWE HAM
  • 80 g ricotta
  • 50 g room
  • 80 g mozzarella
  • 30 g geraspte kaas
  • 20 g boter
  • Zout, peper

BEGINNEN MET KOKEN

Meng de ricotta met de room en de helft van de geraspte kaas. Kook de cappelletti in kokend gezouten water en giet ze af tot ze al dente zijn. Doe ze vervolgens in een met boter ingevette ovenbestendige schaal. Verspreid het ricottamengsel over de cappelletti, en bestrooi ze daarna met de in reepjes gesneden mozzarella en de resterende geraspte kaas. Eindig met een paar vlokjes boter en een snufje peper, en zet de schaal onder de hete grill gedurende een paar minuten totdat het goudbruin is. 

 

INGREDIËNTEN

porties
- +
  • 1 pak CAPPELLETTI RAUWE HAM
  • 80 g ricotta
  • 50 g room
  • 80 g mozzarella
  • 30 g geraspte kaas
  • 20 g boter
  • - Zout, peper

BEGINNEN MET KOKEN

Meng de ricotta met de room en de helft van de geraspte kaas. Kook de cappelletti in kokend gezouten water en giet ze af tot ze al dente zijn. Doe ze vervolgens in een met boter ingevette ovenbestendige schaal. Verspreid het ricottamengsel over de cappelletti, en bestrooi ze daarna met de in reepjes gesneden mozzarella en de resterende geraspte kaas. Eindig met een paar vlokjes boter en een snufje peper, en zet de schaal onder de hete grill gedurende een paar minuten totdat het goudbruin is.