Tortellini MET rauwe HAM, CRÈME, PEPER EN KAASGRATIN
INGREDIËNTEN
- 1 pak CAPPELLETTI RAUWE HAM
- 80 g ricotta
- 50 g room
- 80 g mozzarella
- 30 g geraspte kaas
- 20 g boter
- Zout, peper
BEGINNEN MET KOKEN
Meng de ricotta met de room en de helft van de geraspte kaas. Kook de cappelletti in kokend gezouten water en giet ze af tot ze al dente zijn. Doe ze vervolgens in een met boter ingevette ovenbestendige schaal. Verspreid het ricottamengsel over de cappelletti, en bestrooi ze daarna met de in reepjes gesneden mozzarella en de resterende geraspte kaas. Eindig met een paar vlokjes boter en een snufje peper, en zet de schaal onder de hete grill gedurende een paar minuten totdat het goudbruin is.
INGREDIËNTEN
porties
-
+
- 1 pak CAPPELLETTI RAUWE HAM
- 80 g ricotta
- 50 g room
- 80 g mozzarella
- 30 g geraspte kaas
- 20 g boter
- - Zout, peper
BEGINNEN MET KOKEN
Meng de ricotta met de room en de helft van de geraspte kaas. Kook de cappelletti in kokend gezouten water en giet ze af tot ze al dente zijn. Doe ze vervolgens in een met boter ingevette ovenbestendige schaal. Verspreid het ricottamengsel over de cappelletti, en bestrooi ze daarna met de in reepjes gesneden mozzarella en de resterende geraspte kaas. Eindig met een paar vlokjes boter en een snufje peper, en zet de schaal onder de hete grill gedurende een paar minuten totdat het goudbruin is.