Tortelloni MET EEKHOORNTJESBROOD, GARNALEN, ROZEMARIJN EN LENTEUIEN
INGREDIËNTEN
- 1 pak TORTELLACCI Eekhoorntjesbrood
- 120 g gepelde garnalen
- 2 rode lente-uitjes
- klein bosje tijm
- 0.5 glas witte wijn
- 40 g boter
- zout
BEGINNEN MET KOKEN
Schil de lente-uitjes, snijd ze in dunne ringen en bak ze met boter en een snufje zout in een pan. Wanneer ze geslonken zijn, voeg je de wijn toe en laat je deze goed verdampen. Voeg de garnalen toe en bak ze 2-3 minuten verder. Kook ondertussen de tortellacci in veel gezouten kokend water, giet ze af en voeg ze toe aan de pan met de saus. Voeg met een lepel wat kookwater toe en meng voorzichtig. Serveer met wat blaadjes en bloemen tijm.
INGREDIËNTEN
porties
-
+
- 1 pak TORTELLACCI Eekhoorntjesbrood
- 120 g gepelde garnalen
- 2 rode lente-uitjes
- - klein bosje tijm
- 0.5 glas witte wijn
- 40 g boter
- - zout
BEGINNEN MET KOKEN
Schil de lente-uitjes, snijd ze in dunne ringen en bak ze met boter en een snufje zout in een pan. Wanneer ze geslonken zijn, voeg je de wijn toe en laat je deze goed verdampen. Voeg de garnalen toe en bak ze 2-3 minuten verder. Kook ondertussen de tortellacci in veel gezouten kokend water, giet ze af en voeg ze toe aan de pan met de saus. Voeg met een lepel wat kookwater toe en meng voorzichtig. Serveer met wat blaadjes en bloemen tijm.