Tortelloni Ricotta En Spinazie Met Kikkererwten En Zongedroogde Tomaten

  • 15
  • Eenvoudig

Tortelloni Ricotta En Spinazie Met Kikkererwten En Zongedroogde Tomaten

  • 15
  • Eenvoudig
Tortelloni Ricotta En Spinazie Met Kikkererwten En Zongedroogde Tomaten

INGREDIËNTEN

  • 1 pak Tortelloni Ricotta En Spinazie Giovanni Rana
  • 2 fijngehakte teentjes knoflook
  • 1 fijngehakt Rode pepertje
  • 1 blik 440 g kikkererwten, afgegoten en afgespoeld
  • 38 g fijngehakte zongedroogde tomaten
  • extra vergine olijfolie
  • peper en zout naar smaak

BEGINNEN MET KOKEN

In een grote koekenpan een beetje olie verhitten, de knoflook en de rode pepertje toevoegen en ongeveer 1 minuut laten fruiten. De kikkererwten en de zongedroogde tomaten toevoegen en nogmaals 4-5 minuten laten bakken. Met peper en zout op smaak brengen.

Ondertussen in een kom water aan de kook brengen, zout toevoegen en de Tortelloni gaarkoken. De Tortelloni afgieten en aan de koekenpan toevoegen. Voorzichtig 1 minuut omroeren en, indien nodig, de saus met een aantal eetlepels kookvocht aanlengen.

INGREDIËNTEN

porties
- +
  • 1 pak Tortelloni Ricotta En Spinazie Giovanni Rana
  • 2 fijngehakte teentjes knoflook
  • 1 fijngehakt Rode pepertje
  • 1 blik 440 g kikkererwten, afgegoten en afgespoeld
  • 38 g fijngehakte zongedroogde tomaten
  • - extra vergine olijfolie
  • - peper en zout naar smaak

BEGINNEN MET KOKEN

In een grote koekenpan een beetje olie verhitten, de knoflook en de rode pepertje toevoegen en ongeveer 1 minuut laten fruiten. De kikkererwten en de zongedroogde tomaten toevoegen en nogmaals 4-5 minuten laten bakken. Met peper en zout op smaak brengen.

Ondertussen in een kom water aan de kook brengen, zout toevoegen en de Tortelloni gaarkoken. De Tortelloni afgieten en aan de koekenpan toevoegen. Voorzichtig 1 minuut omroeren en, indien nodig, de saus met een aantal eetlepels kookvocht aanlengen.