RANA_SENZAGLIO_140_DOP.png
Sauzen

Pesto zonder Knoflook

Groene pesto wordt gemaakt van kaas en basilicum afkomstig uit de Ligurië in Noord-West Italië (Genua). De basilicum uit de Ligurië staat bekend om het sterke aroma en de exceptionele smaak.
Kookvoorschriften:
Pesto hoeft niet opgewarmd te worden. Voeg een eetlepel kookwater toe, alvorens de saus door de pasta te roeren.

  • -- MINUTEN bereidingstijd
  • 2/3 PORTIES
  • 558 CALORIEËN per 100g
  • Met BOB Genuaanse basilicum, met extra vergine olijfolie, 100% natuurlijke ingrediënten

Ingrediënten

Extra vergine olijfolie. BOB* Genuaanse basilicum 17 %, zonnebloemolie weipoeder, geraspte kaas 8%, tarwemeel, boter, lactose, zout, pijnboompitten 1,5%, natuurlijke smaakstoffen (bevatten melk, tarwe en gerst), magere melkpoeder, zuurteregelaar: melkzuur, antioxidant:  ascorbinezuur.

*Beschermde Oorsprongsbenaming

Geproduceerd in een vestiging waar ook noten, schaal- en schelpdieren, vis en selderij worden verwerkt.

Allergenen: zie de vetgedrukte ingrediënten.

GEMIDDELDE VOEDINGSWAARDE PER 100 G

  • Voedingswaarden
    2209 kJ / 535 kcal
  • Vet
    51g
    Verzadigde
    9.4g
  • Koolhydraten
    11g
    Suikers
    10.6g
  • Eiwitten
    5.5g
  • Zout
    2.3g