

Pesto zonder Knoflook
Groene pesto wordt gemaakt van kaas en basilicum afkomstig uit de Ligurië in Noord-West Italië (Genua). De basilicum uit de Ligurië staat bekend om het sterke aroma en de exceptionele smaak.
Kookvoorschriften:
Pesto hoeft niet opgewarmd te worden. Voeg een eetlepel kookwater toe, alvorens de saus door de pasta te roeren.
- -- MINUTEN bereidingstijd
- 2/3 PORTIES
- 558 CALORIEËN per 100g
- Met BOB Genuaanse basilicum, met extra vergine olijfolie, 100% natuurlijke ingrediënten
Ingrediënten
Extra vergine olijfolie. BOB* Genuaanse basilicum 17 %, zonnebloemolie weipoeder, geraspte kaas 8%, tarwemeel, boter, lactose, zout, pijnboompitten 1,5%, natuurlijke smaakstoffen (bevatten melk, tarwe en gerst), magere melkpoeder, zuurteregelaar: melkzuur, antioxidant: ascorbinezuur.
*Beschermde Oorsprongsbenaming
Geproduceerd in een vestiging waar ook noten, schaal- en schelpdieren, vis en selderij worden verwerkt.
Allergenen: zie de vetgedrukte ingrediënten.
GEMIDDELDE VOEDINGSWAARDE PER 100 G
-
Voedingswaarden2209 kJ / 535 kcal
-
Vet51gVerzadigde9.4g
-
Koolhydraten11gSuikers10.6g
-
Eiwitten5.5g
-
Zout2.3g