Pesto- En Kiprol
INGREDIËNTEN
- 1 bakje Pesto Giovanni Rana
- 4 tortilla's
- 4 blaadjes sla
- 4 tomaten
- 1 kipfilet
- 125 g Italiaanse kaas (asiago of provolone)
- naar smaak: rode ui, uitgebakken spek en plakjes avocado
- peper en zout naar smaak
BEGINNEN MET KOKEN
In een kom water aan de kook brengen, zout toevoegen en de Tortellini gaarkoken. De Tortellini afgieten en in een grote schaal doen. De Pesto en de paprika's toevoegen en voorzichtig omroeren. Met peper en zout op smaak brengen.
De Tortellini over de borden verdelen en met geitenkaas bestrooien. Garneren met peterselie.
De Tortellini over de borden verdelen en met geitenkaas bestrooien. Garneren met peterselie.
INGREDIËNTEN
porties
-
+
- 1 bakje Pesto Giovanni Rana
- 4 tortilla's
- 4 blaadjes sla
- 4 tomaten
- 1 kipfilet
- 125 g Italiaanse kaas (asiago of provolone)
- - naar smaak: rode ui, uitgebakken spek en plakjes avocado
- - peper en zout naar smaak
BEGINNEN MET KOKEN
In een kom water aan de kook brengen, zout toevoegen en de Tortellini gaarkoken. De Tortellini afgieten en in een grote schaal doen. De Pesto en de paprika's toevoegen en voorzichtig omroeren. Met peper en zout op smaak brengen.
De Tortellini over de borden verdelen en met geitenkaas bestrooien. Garneren met peterselie.
De Tortellini over de borden verdelen en met geitenkaas bestrooien. Garneren met peterselie.