Pesto- En Kiprol

  • 5
  • Eenvoudig

Pesto- En Kiprol

  • 5
  • Eenvoudig
Pesto- En Kiprol

INGREDIËNTEN

  • 1 bakje Pesto Giovanni Rana
  • 4 tortilla's
  • 4 blaadjes sla
  • 4 tomaten
  • 1 kipfilet
  • 125 g Italiaanse kaas (asiago of provolone)
  • naar smaak: rode ui, uitgebakken spek en plakjes avocado
  • peper en zout naar smaak

BEGINNEN MET KOKEN

In een kom water aan de kook brengen, zout toevoegen en de Tortellini gaarkoken. De Tortellini afgieten en in een grote schaal doen. De Pesto en de paprika's toevoegen en voorzichtig omroeren. Met peper en zout op smaak brengen. 



De Tortellini over de borden verdelen en met geitenkaas bestrooien.
Garneren met peterselie.

INGREDIËNTEN

porties
- +
  • 1 bakje Pesto Giovanni Rana
  • 4 tortilla's
  • 4 blaadjes sla
  • 4 tomaten
  • 1 kipfilet
  • 125 g Italiaanse kaas (asiago of provolone)
  • - naar smaak: rode ui, uitgebakken spek en plakjes avocado
  • - peper en zout naar smaak

BEGINNEN MET KOKEN

In een kom water aan de kook brengen, zout toevoegen en de Tortellini gaarkoken. De Tortellini afgieten en in een grote schaal doen. De Pesto en de paprika's toevoegen en voorzichtig omroeren. Met peper en zout op smaak brengen. 



De Tortellini over de borden verdelen en met geitenkaas bestrooien.
Garneren met peterselie.