Omelet Met Pesto En Ricotta
INGREDIËNTEN
- 1 bakje Pesto Giovanni Rana
- 12 eieren
- 140 g ricotta
- 125 g Parmezaanse kaas
- extra vergine olijfolie
- peper en zout naar smaak
BEGINNEN MET KOKEN
De oven voorverwarmen op 200° C.
In een koekenpan op middelhoog vuur een beetje olie verhitten. Ondertussen de eieren in een grote kom loskloppen, de helft van de ricotta, de Pesto en de Parmezaanse kaas toevoegen. Met peper en zout op smaak brengen.
Het vuur laagdraaien, het mengsel in de koekenpan gieten en ongeveer 6-7 minuten laten bakken. De omelet in een ovenschaal doen en nogmaals 5-6 minuten in de oven laten bakken. De omelet uit de oven halen, 5 minuten laten rusten en in partjes snijden. De omelet op kamertemperatuur en in partjes serveren met de rest van de Pesto en de ricotta en met de rest van de Parmezaanse kaas garneren.
In een koekenpan op middelhoog vuur een beetje olie verhitten. Ondertussen de eieren in een grote kom loskloppen, de helft van de ricotta, de Pesto en de Parmezaanse kaas toevoegen. Met peper en zout op smaak brengen.
Het vuur laagdraaien, het mengsel in de koekenpan gieten en ongeveer 6-7 minuten laten bakken. De omelet in een ovenschaal doen en nogmaals 5-6 minuten in de oven laten bakken. De omelet uit de oven halen, 5 minuten laten rusten en in partjes snijden. De omelet op kamertemperatuur en in partjes serveren met de rest van de Pesto en de ricotta en met de rest van de Parmezaanse kaas garneren.
INGREDIËNTEN
porties
-
+
- 1 bakje Pesto Giovanni Rana
- 12 eieren
- 140 g ricotta
- 125 g Parmezaanse kaas
- - extra vergine olijfolie
- - peper en zout naar smaak
BEGINNEN MET KOKEN
De oven voorverwarmen op 200° C.
In een koekenpan op middelhoog vuur een beetje olie verhitten. Ondertussen de eieren in een grote kom loskloppen, de helft van de ricotta, de Pesto en de Parmezaanse kaas toevoegen. Met peper en zout op smaak brengen.
Het vuur laagdraaien, het mengsel in de koekenpan gieten en ongeveer 6-7 minuten laten bakken. De omelet in een ovenschaal doen en nogmaals 5-6 minuten in de oven laten bakken. De omelet uit de oven halen, 5 minuten laten rusten en in partjes snijden. De omelet op kamertemperatuur en in partjes serveren met de rest van de Pesto en de ricotta en met de rest van de Parmezaanse kaas garneren.
In een koekenpan op middelhoog vuur een beetje olie verhitten. Ondertussen de eieren in een grote kom loskloppen, de helft van de ricotta, de Pesto en de Parmezaanse kaas toevoegen. Met peper en zout op smaak brengen.
Het vuur laagdraaien, het mengsel in de koekenpan gieten en ongeveer 6-7 minuten laten bakken. De omelet in een ovenschaal doen en nogmaals 5-6 minuten in de oven laten bakken. De omelet uit de oven halen, 5 minuten laten rusten en in partjes snijden. De omelet op kamertemperatuur en in partjes serveren met de rest van de Pesto en de ricotta en met de rest van de Parmezaanse kaas garneren.