Velouté Van Aardappelen En Bonen Met Pesto
INGREDIËNTEN
- 1 bakje Pesto Giovanni Rana
- 450 gr diepgevroren of vers gepelde borlottibonen (circa 1 kg hele verse bonen)
- 2 aardappelen
- 1 witte uit
- 8 dl groentebouillon
- 4 eetlepels extra vergine olijfolie
- 2 eetlepels pijnboompitten
- peper en zout naar smaak
BEGINNEN MET KOKEN
De ui schillen en in dunne ringen snijden. De aardappelen schillen en in blokjes snijden. 4 eetlepels olie verhitten in een snelkookpan, de ui toevoegen en een aantal minuten laten fruiten. De aardappelen, de bonen en de bouillon toevoegen en de pan met het deksel afsluiten.
Het vuur laagdraaien zodra de pan het fluitsignaal geeft en ongeveer 35 minuten laten koken Ongeveer een uur laten koken zodra het kookpunt bereikt is wanneer u geen snelkookpan gebruikt.
Ondertussen de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie 2-3 minuten laten roosteren.
Aan het einde van de bereidingstijd met peper en zout op smaak brengen. Een aantal bonen voor de garnering opzij zetten en de rest met een staafmixer pureren. De dikte van de velouté regelen door eventueel een beetje bouillon of water toe te voegen. De velouté over de borden verdelen, op smaak brengen met de Pesto alla Genovese Giovanni Rana, elke portie garneren met de geroosterde pijnboompitten en bonen die u eerder opzij gezet had en serveren.
Het vuur laagdraaien zodra de pan het fluitsignaal geeft en ongeveer 35 minuten laten koken Ongeveer een uur laten koken zodra het kookpunt bereikt is wanneer u geen snelkookpan gebruikt.
Ondertussen de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie 2-3 minuten laten roosteren.
Aan het einde van de bereidingstijd met peper en zout op smaak brengen. Een aantal bonen voor de garnering opzij zetten en de rest met een staafmixer pureren. De dikte van de velouté regelen door eventueel een beetje bouillon of water toe te voegen. De velouté over de borden verdelen, op smaak brengen met de Pesto alla Genovese Giovanni Rana, elke portie garneren met de geroosterde pijnboompitten en bonen die u eerder opzij gezet had en serveren.
INGREDIËNTEN
porties
-
+
- 1 bakje Pesto Giovanni Rana
- 450 gr diepgevroren of vers gepelde borlottibonen (circa 1 kg hele verse bonen)
- 2 aardappelen
- 1 witte uit
- 8 dl groentebouillon
- 4 eetlepels extra vergine olijfolie
- 2 eetlepels pijnboompitten
- - peper en zout naar smaak
BEGINNEN MET KOKEN
De ui schillen en in dunne ringen snijden. De aardappelen schillen en in blokjes snijden. 4 eetlepels olie verhitten in een snelkookpan, de ui toevoegen en een aantal minuten laten fruiten. De aardappelen, de bonen en de bouillon toevoegen en de pan met het deksel afsluiten.
Het vuur laagdraaien zodra de pan het fluitsignaal geeft en ongeveer 35 minuten laten koken Ongeveer een uur laten koken zodra het kookpunt bereikt is wanneer u geen snelkookpan gebruikt.
Ondertussen de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie 2-3 minuten laten roosteren.
Aan het einde van de bereidingstijd met peper en zout op smaak brengen. Een aantal bonen voor de garnering opzij zetten en de rest met een staafmixer pureren. De dikte van de velouté regelen door eventueel een beetje bouillon of water toe te voegen. De velouté over de borden verdelen, op smaak brengen met de Pesto alla Genovese Giovanni Rana, elke portie garneren met de geroosterde pijnboompitten en bonen die u eerder opzij gezet had en serveren.
Het vuur laagdraaien zodra de pan het fluitsignaal geeft en ongeveer 35 minuten laten koken Ongeveer een uur laten koken zodra het kookpunt bereikt is wanneer u geen snelkookpan gebruikt.
Ondertussen de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie 2-3 minuten laten roosteren.
Aan het einde van de bereidingstijd met peper en zout op smaak brengen. Een aantal bonen voor de garnering opzij zetten en de rest met een staafmixer pureren. De dikte van de velouté regelen door eventueel een beetje bouillon of water toe te voegen. De velouté over de borden verdelen, op smaak brengen met de Pesto alla Genovese Giovanni Rana, elke portie garneren met de geroosterde pijnboompitten en bonen die u eerder opzij gezet had en serveren.