Girasoli GROENE PESTO MET GROENE BONEN EN TOMAAT
INGREDIËNTEN
- 1 pak RAVIOLI GROENE PESTO MET GROENE BONEN
- 1 teentje knoflook
- 2 koperkleurige tomaten
- 160 g groene bonen
- 1 bosje verse oregano
- Extra vierge olijfolie
- zout, peper
BEGINNEN MET KOKEN
Blancheer de tomaten kort in kokend water, pel ze, verwijder de zaadjes en hak het vruchtvlees fijn. Verhit een scheut olie in een pan met het teentje knoflook. Verwijder de knoflook wanneer deze begint te kleuren en voeg de tomaat toe. Voeg zout toe en blancheer het vruchtvlees 3-4 minuten op hoog vuur. Kook de in de lengte doorgesneden groene bonen in gezouten kokend water, voeg na een paar minuten de ravioli toe. Giet de pasta met de groene bonen af en voeg ze voorzichtig toe aan de pan met de tomaat. Meng voorzichtig en breng op smaak met een snufje peper en een paar oregano blaadjes.
INGREDIËNTEN
porties
-
+
- 1 pak RAVIOLI GROENE PESTO MET GROENE BONEN
- 1 teentje knoflook
- 2 koperkleurige tomaten
- 160 g groene bonen
- 1 bosje verse oregano
- - Extra vierge olijfolie
- - zout, peper
BEGINNEN MET KOKEN
Blancheer de tomaten kort in kokend water, pel ze, verwijder de zaadjes en hak het vruchtvlees fijn. Verhit een scheut olie in een pan met het teentje knoflook. Verwijder de knoflook wanneer deze begint te kleuren en voeg de tomaat toe. Voeg zout toe en blancheer het vruchtvlees 3-4 minuten op hoog vuur. Kook de in de lengte doorgesneden groene bonen in gezouten kokend water, voeg na een paar minuten de ravioli toe. Giet de pasta met de groene bonen af en voeg ze voorzichtig toe aan de pan met de tomaat. Meng voorzichtig en breng op smaak met een snufje peper en een paar oregano blaadjes.