Girasoli PESTO MET FETA, SPEK, BASILICUMOLIE EN GEROOSTERDE AMANDELEN

  • 15
  • Eenvoudig

Girasoli PESTO MET FETA, SPEK, BASILICUMOLIE EN GEROOSTERDE AMANDELEN

  • 15
  • Eenvoudig
Girasoli PESTO MET FETA, SPEK, BASILICUMOLIE EN GEROOSTERDE AMANDELEN

INGREDIËNTEN

  • 1 pak RAVIOLI PESTO
  • 80 g plakken spek
  • 80 g feta kaas
  • 1 eetlepels amandelen met schil
  • 50 g Een takje basilicum
  • Extra vierge olijfolie
  • Zout, peper

BEGINNEN MET KOKEN

Spoel de basilicumblaadjes af, dompel ze enkele seconden in kokend gezouten water, laat ze uitlekken, koel ze af in ijskoud water, knijp ze uit en pureer ze met 100 ml extra vierge olijfolie. Snijd de amandelen in reepjes en rooster ze in een pan met een eetlepel olie. Kook ondertussen de ravioli in gezouten kokend water volgens de aangegeven kooktijd. Giet ze af, voeg ze toe aan een serveerschotel en breng ze op smaak met de amandelen. Garneer met plakken spek, de verkruimelde feta en de rode basilicum. Breng op smaak met basilicumolie en een beetje peper en serveer. 

INGREDIËNTEN

porties
- +
  • 1 pak RAVIOLI PESTO
  • 80 g plakken spek
  • 80 g feta kaas
  • 1 eetlepels amandelen met schil
  • 50 g Een takje basilicum
  • - Extra vierge olijfolie
  • - Zout, peper

BEGINNEN MET KOKEN

Spoel de basilicumblaadjes af, dompel ze enkele seconden in kokend gezouten water, laat ze uitlekken, koel ze af in ijskoud water, knijp ze uit en pureer ze met 100 ml extra vierge olijfolie. Snijd de amandelen in reepjes en rooster ze in een pan met een eetlepel olie. Kook ondertussen de ravioli in gezouten kokend water volgens de aangegeven kooktijd. Giet ze af, voeg ze toe aan een serveerschotel en breng ze op smaak met de amandelen. Garneer met plakken spek, de verkruimelde feta en de rode basilicum. Breng op smaak met basilicumolie en een beetje peper en serveer.