Girasoli PESTO MET FETA, SPEK, BASILICUMOLIE EN GEROOSTERDE AMANDELENTRUFFEL, PADDENSTOELEN EN KAAS MET SELDER, AMANDELEN, APPELSIENZESTE EN ANDIJVIE PESTO MET BURRATA, GEFRITUURDE BASILICUM, KROKANTE BROODKRUIMELS EN SPEK

  • 15
  • Gemiddelde

Girasoli PESTO MET FETA, SPEK, BASILICUMOLIE EN GEROOSTERDE AMANDELENTRUFFEL, PADDENSTOELEN EN KAAS MET SELDER, AMANDELEN, APPELSIENZESTE EN ANDIJVIE PESTO MET BURRATA, GEFRITUURDE BASILICUM, KROKANTE BROODKRUIMELS EN SPEK

  • 15
  • Gemiddelde
Girasoli PESTO MET FETA, SPEK, BASILICUMOLIE EN GEROOSTERDE AMANDELENTRUFFEL, PADDENSTOELEN EN KAAS MET SELDER, AMANDELEN, APPELSIENZESTE EN ANDIJVIE PESTO MET BURRATA, GEFRITUURDE BASILICUM, KROKANTE BROODKRUIMELS EN SPEK

INGREDIËNTEN

  • 1 pak RAVIOLI PESTO
  • 60 g gerookte spek reepjes
  • 1 plak halfverouderd zelfgebakken brood
  • 1 Een takje basilicum
  • 2 burrata van 125 g elk
  • Extra vierge olijfolie
  • Frituurolie van pinda
  • Zout, peper
  • Spruiten voor decoratie (optioneel)

BEGINNEN MET KOKEN

Verwijder de korst van de plak brood, meng de kruimels grof en toast ze in een pan met een eetlepel olie of spreid ze uit op een bakplaat en bak ze in de oven tot ze goudbruin zijn. Frituur de basilicumblaadjes een paar seconden, laat ze uitlekken op keukenpapier en zet apart. Bak de spek in een antiaanbakpan 2-3 minuten tot het goudbruin en krokant is. Kook de ravioli in gezouten water volgens de aangegeven kooktijd, giet ze af met een schuimspaan en voeg ze toe aan de pan met de spek om ze goed op smaak te brengen. Leg de burrata op 2 borden, voeg de ravioli toe, breng alles op smaak met een scheutje olie en een snufje peper. Strooi de geroosterde broodkruimels erover, garneer met de gefrituurde basilicum en, indien gewenst, met wat spruiten naar smaak en serveer. 

INGREDIËNTEN

porties
- +
  • 1 pak RAVIOLI PESTO
  • 60 g gerookte spek reepjes
  • 1 plak halfverouderd zelfgebakken brood
  • 1 Een takje basilicum
  • 2 burrata van 125 g elk
  • - Extra vierge olijfolie
  • - Frituurolie van pinda
  • - Zout, peper
  • - Spruiten voor decoratie (optioneel)

BEGINNEN MET KOKEN

Verwijder de korst van de plak brood, meng de kruimels grof en toast ze in een pan met een eetlepel olie of spreid ze uit op een bakplaat en bak ze in de oven tot ze goudbruin zijn. Frituur de basilicumblaadjes een paar seconden, laat ze uitlekken op keukenpapier en zet apart. Bak de spek in een antiaanbakpan 2-3 minuten tot het goudbruin en krokant is. Kook de ravioli in gezouten water volgens de aangegeven kooktijd, giet ze af met een schuimspaan en voeg ze toe aan de pan met de spek om ze goed op smaak te brengen. Leg de burrata op 2 borden, voeg de ravioli toe, breng alles op smaak met een scheutje olie en een snufje peper. Strooi de geroosterde broodkruimels erover, garneer met de gefrituurde basilicum en, indien gewenst, met wat spruiten naar smaak en serveer.