RAVIOLI BURRATA EN ARRABBIATA MET VERSE TOMATEN, BURRATA, BASILICUM, OLIJFOLIE EN BALZAMICOAZIJN
INGREDIËNTEN
- 1 pak RAVIOLI BURRATA EN ARRABBIATA
- 1 ossenhart-tomaat
- 1 takje basilicum
- 2 burrata
- Extra vierge olijfolie
- Balsamicoazijn
- zout, peper
BEGINNEN MET KOKEN
Spoel de tomaat en snijd deze in dunne plakjes. Breng op smaak met olie, peper en zout. Kook de ravioli in gezouten kokend water. Giet ze af na de aangegeven kooktijd en voeg ze toe aan een kom met de tomaten. Meng voorzichtig en voeg ook een paar basilicumblaadjes toe. Verdeel de ravioli over de borden, voeg voor elk portie een burrata toe en druppel wat balsamicoazijn over de ravioli.
INGREDIËNTEN
porties
-
+
- 1 pak RAVIOLI BURRATA EN ARRABBIATA
- 1 ossenhart-tomaat
- 1 takje basilicum
- 2 burrata
- - Extra vierge olijfolie
- - Balsamicoazijn
- - zout, peper
BEGINNEN MET KOKEN
Spoel de tomaat en snijd deze in dunne plakjes. Breng op smaak met olie, peper en zout. Kook de ravioli in gezouten kokend water. Giet ze af na de aangegeven kooktijd en voeg ze toe aan een kom met de tomaten. Meng voorzichtig en voeg ook een paar basilicumblaadjes toe. Verdeel de ravioli over de borden, voeg voor elk portie een burrata toe en druppel wat balsamicoazijn over de ravioli.