RAVIOLI BURRATA EN ARRABBIATA MET VERSE TOMATEN, BURRATA, BASILICUM, OLIJFOLIE EN BALZAMICOAZIJN

  • 10
  • Eenvoudig

RAVIOLI BURRATA EN ARRABBIATA MET VERSE TOMATEN, BURRATA, BASILICUM, OLIJFOLIE EN BALZAMICOAZIJN

  • 10
  • Eenvoudig
RAVIOLI BURRATA EN ARRABBIATA MET VERSE TOMATEN, BURRATA, BASILICUM, OLIJFOLIE EN BALZAMICOAZIJN

INGREDIËNTEN

  • 1 pak RAVIOLI BURRATA EN ARRABBIATA
  • 1 ossenhart-tomaat
  • 1 takje basilicum
  • 2 burrata
  • Extra vierge olijfolie
  • Balsamicoazijn
  • zout, peper

BEGINNEN MET KOKEN

Spoel de tomaat en snijd deze in dunne plakjes. Breng op smaak met olie, peper en zout. Kook de ravioli in gezouten kokend water. Giet ze af na de aangegeven kooktijd en voeg ze toe aan een kom met de tomaten. Meng voorzichtig en voeg ook een paar basilicumblaadjes toe. Verdeel de ravioli over de borden, voeg voor elk portie een burrata toe en druppel wat balsamicoazijn over de ravioli.

INGREDIËNTEN

porties
- +
  • 1 pak RAVIOLI BURRATA EN ARRABBIATA
  • 1 ossenhart-tomaat
  • 1 takje basilicum
  • 2 burrata
  • - Extra vierge olijfolie
  • - Balsamicoazijn
  • - zout, peper

BEGINNEN MET KOKEN

Spoel de tomaat en snijd deze in dunne plakjes. Breng op smaak met olie, peper en zout. Kook de ravioli in gezouten kokend water. Giet ze af na de aangegeven kooktijd en voeg ze toe aan een kom met de tomaten. Meng voorzichtig en voeg ook een paar basilicumblaadjes toe. Verdeel de ravioli over de borden, voeg voor elk portie een burrata toe en druppel wat balsamicoazijn over de ravioli.