Ravioli Eekhoorntjesbrood Gratin Met Sperziebonen En Eekhoorntjesbrood
INGREDIËNTEN
- 1 pak Ravioli Eekhoorntjesbrood Giovanni Rana
- 0.5 ui
- 13 gr paneermeel
- 250 gr sperziebonen
- 16 gr boter
- 40 gr vloeibare room
- 300 gr eekhoorntjesbrood in stukjes
- extra vergine olijfolie
- peper en zout naar smaak
BEGINNEN MET KOKEN
De oven voorverwarmen op 220° C.
De sperziebonen doppen en in stukjes snijden. In een kom water aan de kook brengen, zout toevoegen en de sperziebonen ongeveer 5 minuten laten koken. De sperziebonen afgieten en in ijskoud water onderdompelen om het kookproces te onderbreken.
Ondertussen de ui 2 minuten met het paneermeel in een beetje olie laten fruiten. Omroeren en de sperziebonen toevoegen. Met peper en zout op smaak brengen. In een andere koekenpan de boter met een beetje olie laten smelten. De paddenstoelen toevoegen, met peper en zout op smaak brengen en ongeveer 5 minuten laten bakken tot al het vocht van de paddenstoelen is verdampt.
Een ovenschaal met boter invetten, hier de paddenstoelen en de sperziebonen in doen, twee lagen Ravioli (zonder ze eerst te koken) toevoegen en de verse saus met eekhoorntjesbrood eroverheen gieten.
Ongeveer 15-20 minuten in de oven laten bakken tot een goudkleurige korst is gevormd. Warm serveren.
De sperziebonen doppen en in stukjes snijden. In een kom water aan de kook brengen, zout toevoegen en de sperziebonen ongeveer 5 minuten laten koken. De sperziebonen afgieten en in ijskoud water onderdompelen om het kookproces te onderbreken.
Ondertussen de ui 2 minuten met het paneermeel in een beetje olie laten fruiten. Omroeren en de sperziebonen toevoegen. Met peper en zout op smaak brengen. In een andere koekenpan de boter met een beetje olie laten smelten. De paddenstoelen toevoegen, met peper en zout op smaak brengen en ongeveer 5 minuten laten bakken tot al het vocht van de paddenstoelen is verdampt.
Een ovenschaal met boter invetten, hier de paddenstoelen en de sperziebonen in doen, twee lagen Ravioli (zonder ze eerst te koken) toevoegen en de verse saus met eekhoorntjesbrood eroverheen gieten.
Ongeveer 15-20 minuten in de oven laten bakken tot een goudkleurige korst is gevormd. Warm serveren.
INGREDIËNTEN
porties
-
+
- 1 pak Ravioli Eekhoorntjesbrood Giovanni Rana
- 0.5 ui
- 13 gr paneermeel
- 250 gr sperziebonen
- 16 gr boter
- 40 gr vloeibare room
- 300 gr eekhoorntjesbrood in stukjes
- - extra vergine olijfolie
- - peper en zout naar smaak
BEGINNEN MET KOKEN
De oven voorverwarmen op 220° C.
De sperziebonen doppen en in stukjes snijden. In een kom water aan de kook brengen, zout toevoegen en de sperziebonen ongeveer 5 minuten laten koken. De sperziebonen afgieten en in ijskoud water onderdompelen om het kookproces te onderbreken.
Ondertussen de ui 2 minuten met het paneermeel in een beetje olie laten fruiten. Omroeren en de sperziebonen toevoegen. Met peper en zout op smaak brengen. In een andere koekenpan de boter met een beetje olie laten smelten. De paddenstoelen toevoegen, met peper en zout op smaak brengen en ongeveer 5 minuten laten bakken tot al het vocht van de paddenstoelen is verdampt.
Een ovenschaal met boter invetten, hier de paddenstoelen en de sperziebonen in doen, twee lagen Ravioli (zonder ze eerst te koken) toevoegen en de verse saus met eekhoorntjesbrood eroverheen gieten.
Ongeveer 15-20 minuten in de oven laten bakken tot een goudkleurige korst is gevormd. Warm serveren.
De sperziebonen doppen en in stukjes snijden. In een kom water aan de kook brengen, zout toevoegen en de sperziebonen ongeveer 5 minuten laten koken. De sperziebonen afgieten en in ijskoud water onderdompelen om het kookproces te onderbreken.
Ondertussen de ui 2 minuten met het paneermeel in een beetje olie laten fruiten. Omroeren en de sperziebonen toevoegen. Met peper en zout op smaak brengen. In een andere koekenpan de boter met een beetje olie laten smelten. De paddenstoelen toevoegen, met peper en zout op smaak brengen en ongeveer 5 minuten laten bakken tot al het vocht van de paddenstoelen is verdampt.
Een ovenschaal met boter invetten, hier de paddenstoelen en de sperziebonen in doen, twee lagen Ravioli (zonder ze eerst te koken) toevoegen en de verse saus met eekhoorntjesbrood eroverheen gieten.
Ongeveer 15-20 minuten in de oven laten bakken tot een goudkleurige korst is gevormd. Warm serveren.