RAVIOLI ZALM EN MASCARPONE MET CRÈME VAN KNOFLOOK EN VERSE SPINAZIE
INGREDIËNTEN
- 1 pak RAVIOLI ZALM EN MASCARPONE
- 6 teentjes knoflook
- 200 g room
- 50 g Parmigiano Reggiano
- 100 g babyspinazie
- 40 g geroosterde pijnboompitten
- Zout, peper
BEGINNEN MET KOKEN
Pel de knoflook en kook deze 2 minuten in water, herhaal dit proces 3 keer, beginnend met koud water. Na het koken, bak de knoflook met de room en de Parmigiano Reggiano in een pan totdat de saus dik en smaakvol is. Voeg indien nodig zout toe. Kook de ravioli in gezouten water, giet ze af en meng ze met de knoflooksaus. Serveer de ravioli op een bord, garneer met verse spinazie en geroosterde pijnboompitten. Werk af met wat peper en serveer onmiddellijk.
INGREDIËNTEN
porties
-
+
- 1 pak RAVIOLI ZALM EN MASCARPONE
- 6 teentjes knoflook
- 200 g room
- 50 g Parmigiano Reggiano
- 100 g babyspinazie
- 40 g geroosterde pijnboompitten
- - Zout, peper
BEGINNEN MET KOKEN
Pel de knoflook en kook deze 2 minuten in water, herhaal dit proces 3 keer, beginnend met koud water. Na het koken, bak de knoflook met de room en de Parmigiano Reggiano in een pan totdat de saus dik en smaakvol is. Voeg indien nodig zout toe. Kook de ravioli in gezouten water, giet ze af en meng ze met de knoflooksaus. Serveer de ravioli op een bord, garneer met verse spinazie en geroosterde pijnboompitten. Werk af met wat peper en serveer onmiddellijk.