Tortellini Rauwe Ham En Kaas met uien, spek, whisky en gerookte paprika

  • 15
  • Eenvoudig

Tortellini Rauwe Ham En Kaas met uien, spek, whisky en gerookte paprika

  • 15
  • Eenvoudig
Tortellini Rauwe Ham En Kaas met uien, spek, whisky en gerookte paprika

INGREDIËNTEN

  • 1 pak Tortellini Rauwe Ham En Kaas Giovanni Rana
  • 2 geschilde kleine uien gesneden in partjes
  • 55 gr spek in blokjes
  • extra vergine olijfolie
  • 120 ml rokerige whisky
  • 1 theelepeltje gerookte paprika
  • peper en zout naar smaak

BEGINNEN MET KOKEN

De ui in schijfjes met een beetje olie in de koekenpan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur 4-5 minuten laten fruiten tot de ui zacht wordt. De spek toevoegen en 2 minuten laten uitbakken tot de spek knapperig wordt. Besprenkelen met de whisky, doorroeren en met peper en zout op smaak maken.

In een pan water aan de kook brengen, zout toevoegen en de Tortellini gaarkoken. De Tortellini afgieten en aan de koekenpan toevoegen. Voorzichtig omscheppen. Bestrooien met de gerookte paprika en serveren.

INGREDIËNTEN

porties
- +
  • 1 pak Tortellini Rauwe Ham En Kaas Giovanni Rana
  • 2 geschilde kleine uien gesneden in partjes
  • 55 gr spek in blokjes
  • - extra vergine olijfolie
  • 120 ml rokerige whisky
  • 1 theelepeltje gerookte paprika
  • - peper en zout naar smaak

BEGINNEN MET KOKEN

De ui in schijfjes met een beetje olie in de koekenpan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur 4-5 minuten laten fruiten tot de ui zacht wordt. De spek toevoegen en 2 minuten laten uitbakken tot de spek knapperig wordt. Besprenkelen met de whisky, doorroeren en met peper en zout op smaak maken.

In een pan water aan de kook brengen, zout toevoegen en de Tortellini gaarkoken. De Tortellini afgieten en aan de koekenpan toevoegen. Voorzichtig omscheppen. Bestrooien met de gerookte paprika en serveren.