Tortellini Rauwe Ham En Kaas Met Druiven, Balsamico-Azijn En Parmezaanse Kaas
INGREDIËNTEN
- 1 pak Tortellini Rauwe Ham En Kaas Giovanni Rana
- 100 gr pitloze zwarte druiven, in tweeën gesneden
- 2 takjes rozemarijn
- Schilfers Parmezaanse kaas
- balsamico-azijn
- extra vergine olijfolie
- peper en zout naar smaak
BEGINNEN MET KOKEN
In een kom water aan de kook brengen, zout toevoegen en de Tortellini gaarkoken.
Ondertussen een beetje olie in een koekenpan verhitten en de druiven en rozemarijn ongeveer 1 minuut laten fruiten. Met peper en zout op smaak brengen.
De Tortellini afgieten en aan de koekenpan toevoegen. Voorzichtig omroeren en, indien nodig, de saus met een aantal eetlepels kookvocht aanlengen.
Elke portie bestrooien met Parmezaanse kaas, besprenkelen met balsamico-azijn en serveren.
Ondertussen een beetje olie in een koekenpan verhitten en de druiven en rozemarijn ongeveer 1 minuut laten fruiten. Met peper en zout op smaak brengen.
De Tortellini afgieten en aan de koekenpan toevoegen. Voorzichtig omroeren en, indien nodig, de saus met een aantal eetlepels kookvocht aanlengen.
Elke portie bestrooien met Parmezaanse kaas, besprenkelen met balsamico-azijn en serveren.
INGREDIËNTEN
porties
-
+
- 1 pak Tortellini Rauwe Ham En Kaas Giovanni Rana
- 100 gr pitloze zwarte druiven, in tweeën gesneden
- 2 takjes rozemarijn
- - Schilfers Parmezaanse kaas
- - balsamico-azijn
- - extra vergine olijfolie
- - peper en zout naar smaak
BEGINNEN MET KOKEN
In een kom water aan de kook brengen, zout toevoegen en de Tortellini gaarkoken.
Ondertussen een beetje olie in een koekenpan verhitten en de druiven en rozemarijn ongeveer 1 minuut laten fruiten. Met peper en zout op smaak brengen.
De Tortellini afgieten en aan de koekenpan toevoegen. Voorzichtig omroeren en, indien nodig, de saus met een aantal eetlepels kookvocht aanlengen.
Elke portie bestrooien met Parmezaanse kaas, besprenkelen met balsamico-azijn en serveren.
Ondertussen een beetje olie in een koekenpan verhitten en de druiven en rozemarijn ongeveer 1 minuut laten fruiten. Met peper en zout op smaak brengen.
De Tortellini afgieten en aan de koekenpan toevoegen. Voorzichtig omroeren en, indien nodig, de saus met een aantal eetlepels kookvocht aanlengen.
Elke portie bestrooien met Parmezaanse kaas, besprenkelen met balsamico-azijn en serveren.