Tortelloni Basilicum- En Pijnboompittenpesto Met Spruitjes, Amandelen En Rozijnen
INGREDIËNTEN
- 1 pak Tortelloni Basilicum- En Pijnboompittenpesto Giovanni Rana
- 15 g rozijnen
- 30 g amandelschijfjes
- 100 g blaadjes van spruitjes
- 40 g boter
- roze peper
- peper en zout naar smaak
BEGINNEN MET KOKEN
Een schaaltje met koud water vullen en er de rozijnen 5 minuten in laten zwellen. De rozijnen afgieten en droogdeppen.
De amandelen 2-3 minuten in een koekenpan zonder olie laten roosteren tot ze goudbruin gekleurd zijn.
Een kom gevuld met water aan de kook brengen, zout toevoegen en de blaadjes van de spruitjes 1 minuut laten koken. De blaadjes afgieten en toevoegen aan een koekenpan waar u ondertussen de boter in heeft laten smelten. De rozijnen en de amandelen toevoegen. Met peper en zout op smaak brengen en voorzichtig omroeren.
Ondertussen de Tortelloni gaarkoken in hetzelfde water dat u voor de spruitjes gebruikt heeft. De Tortellini afgieten en aan de koekenpan toevoegen. Voorzichtig omroeren.
Met een snuifje roze peper op smaak brengen en serveren.
De amandelen 2-3 minuten in een koekenpan zonder olie laten roosteren tot ze goudbruin gekleurd zijn.
Een kom gevuld met water aan de kook brengen, zout toevoegen en de blaadjes van de spruitjes 1 minuut laten koken. De blaadjes afgieten en toevoegen aan een koekenpan waar u ondertussen de boter in heeft laten smelten. De rozijnen en de amandelen toevoegen. Met peper en zout op smaak brengen en voorzichtig omroeren.
Ondertussen de Tortelloni gaarkoken in hetzelfde water dat u voor de spruitjes gebruikt heeft. De Tortellini afgieten en aan de koekenpan toevoegen. Voorzichtig omroeren.
Met een snuifje roze peper op smaak brengen en serveren.
INGREDIËNTEN
porties
-
+
- 1 pak Tortelloni Basilicum- En Pijnboompittenpesto Giovanni Rana
- 15 g rozijnen
- 30 g amandelschijfjes
- 100 g blaadjes van spruitjes
- 40 g boter
- - roze peper
- - peper en zout naar smaak
BEGINNEN MET KOKEN
Een schaaltje met koud water vullen en er de rozijnen 5 minuten in laten zwellen. De rozijnen afgieten en droogdeppen.
De amandelen 2-3 minuten in een koekenpan zonder olie laten roosteren tot ze goudbruin gekleurd zijn.
Een kom gevuld met water aan de kook brengen, zout toevoegen en de blaadjes van de spruitjes 1 minuut laten koken. De blaadjes afgieten en toevoegen aan een koekenpan waar u ondertussen de boter in heeft laten smelten. De rozijnen en de amandelen toevoegen. Met peper en zout op smaak brengen en voorzichtig omroeren.
Ondertussen de Tortelloni gaarkoken in hetzelfde water dat u voor de spruitjes gebruikt heeft. De Tortellini afgieten en aan de koekenpan toevoegen. Voorzichtig omroeren.
Met een snuifje roze peper op smaak brengen en serveren.
De amandelen 2-3 minuten in een koekenpan zonder olie laten roosteren tot ze goudbruin gekleurd zijn.
Een kom gevuld met water aan de kook brengen, zout toevoegen en de blaadjes van de spruitjes 1 minuut laten koken. De blaadjes afgieten en toevoegen aan een koekenpan waar u ondertussen de boter in heeft laten smelten. De rozijnen en de amandelen toevoegen. Met peper en zout op smaak brengen en voorzichtig omroeren.
Ondertussen de Tortelloni gaarkoken in hetzelfde water dat u voor de spruitjes gebruikt heeft. De Tortellini afgieten en aan de koekenpan toevoegen. Voorzichtig omroeren.
Met een snuifje roze peper op smaak brengen en serveren.