Tortelloni Basilicum- En Pijnboompittenpesto MET PESTO VAN BIETEN EN AMANDELEN

  • 15
  • Eenvoudig

Tortelloni Basilicum- En Pijnboompittenpesto MET PESTO VAN BIETEN EN AMANDELEN

  • 15
  • Eenvoudig
Tortelloni Basilicum- En Pijnboompittenpesto MET PESTO VAN BIETEN EN AMANDELEN

INGREDIËNTEN

  • 1 pak Tortelloni Basilicum- En Pijnboompittenpesto Giovanni Rana
  • 15 gr geroosterde en gepelde amandelen voor garnering
  • 1 kleine, gegrilde biet, geschild en in blokjes gesneden
  • 15 gr pompoenpitten
  • 5 gr cashew- of walnoten
  • 1 geschild teentje knoflook
  • geraspte pecorino of Parmezaanse kaas
  • extra vergine olijfolie
  • vers citroensap naar smaak
  • peper en zout naar smaak

BEGINNEN MET KOKEN

De ingrediënten voor de pesto met een keukenmachine tot een gelijkmatige massa fijnmalen. Op smaak brengen met zout en peper en de pesto in een schaal scheppen. De amandelen 2-3 minuten in een koekenpan met antiaanbaklaag roosteren tot ze goudbruin zijn en opzij zetten.



In een kom water aan de kook brengen, zout toevoegen en de Tortelloni gaarkoken. De Tortelloni afgieten en aan de koekenpan toevoegen. Voorzichtig omroeren.


Garneren met de geroosterde amandelen en serveren.

INGREDIËNTEN

porties
- +
  • 1 pak Tortelloni Basilicum- En Pijnboompittenpesto Giovanni Rana
  • 15 gr geroosterde en gepelde amandelen voor garnering
  • 1 kleine, gegrilde biet, geschild en in blokjes gesneden
  • 15 gr pompoenpitten
  • 5 gr cashew- of walnoten
  • 1 geschild teentje knoflook
  • - geraspte pecorino of Parmezaanse kaas
  • - extra vergine olijfolie
  • - vers citroensap naar smaak
  • - peper en zout naar smaak

BEGINNEN MET KOKEN

De ingrediënten voor de pesto met een keukenmachine tot een gelijkmatige massa fijnmalen. Op smaak brengen met zout en peper en de pesto in een schaal scheppen. De amandelen 2-3 minuten in een koekenpan met antiaanbaklaag roosteren tot ze goudbruin zijn en opzij zetten.



In een kom water aan de kook brengen, zout toevoegen en de Tortelloni gaarkoken. De Tortelloni afgieten en aan de koekenpan toevoegen. Voorzichtig omroeren.


Garneren met de geroosterde amandelen en serveren.