Tortelloni Basilicum- En Pijnboompittenpesto MET PESTO VAN BIETEN EN AMANDELEN
INGREDIËNTEN
- 1 pak Tortelloni Basilicum- En Pijnboompittenpesto Giovanni Rana
- 15 gr geroosterde en gepelde amandelen voor garnering
- 1 kleine, gegrilde biet, geschild en in blokjes gesneden
- 15 gr pompoenpitten
- 5 gr cashew- of walnoten
- 1 geschild teentje knoflook
- geraspte pecorino of Parmezaanse kaas
- extra vergine olijfolie
- vers citroensap naar smaak
- peper en zout naar smaak
BEGINNEN MET KOKEN
De ingrediënten voor de pesto met een keukenmachine tot een gelijkmatige massa fijnmalen. Op smaak brengen met zout en peper en de pesto in een schaal scheppen. De amandelen 2-3 minuten in een koekenpan met antiaanbaklaag roosteren tot ze goudbruin zijn en opzij zetten.
In een kom water aan de kook brengen, zout toevoegen en de Tortelloni gaarkoken. De Tortelloni afgieten en aan de koekenpan toevoegen. Voorzichtig omroeren.
Garneren met de geroosterde amandelen en serveren.
In een kom water aan de kook brengen, zout toevoegen en de Tortelloni gaarkoken. De Tortelloni afgieten en aan de koekenpan toevoegen. Voorzichtig omroeren.
Garneren met de geroosterde amandelen en serveren.
INGREDIËNTEN
porties
-
+
- 1 pak Tortelloni Basilicum- En Pijnboompittenpesto Giovanni Rana
- 15 gr geroosterde en gepelde amandelen voor garnering
- 1 kleine, gegrilde biet, geschild en in blokjes gesneden
- 15 gr pompoenpitten
- 5 gr cashew- of walnoten
- 1 geschild teentje knoflook
- - geraspte pecorino of Parmezaanse kaas
- - extra vergine olijfolie
- - vers citroensap naar smaak
- - peper en zout naar smaak
BEGINNEN MET KOKEN
De ingrediënten voor de pesto met een keukenmachine tot een gelijkmatige massa fijnmalen. Op smaak brengen met zout en peper en de pesto in een schaal scheppen. De amandelen 2-3 minuten in een koekenpan met antiaanbaklaag roosteren tot ze goudbruin zijn en opzij zetten.
In een kom water aan de kook brengen, zout toevoegen en de Tortelloni gaarkoken. De Tortelloni afgieten en aan de koekenpan toevoegen. Voorzichtig omroeren.
Garneren met de geroosterde amandelen en serveren.
In een kom water aan de kook brengen, zout toevoegen en de Tortelloni gaarkoken. De Tortelloni afgieten en aan de koekenpan toevoegen. Voorzichtig omroeren.
Garneren met de geroosterde amandelen en serveren.