Tortelloni Basilicum- En Pijnboompittenpesto Met Eiermimosa
INGREDIËNTEN
- 1 pak Tortelloni Basilicum- En Pijnboompittenpesto Giovanni Rana
- 30 gr extra vergine olijfolie
- 2 perlina-aubergines
- 1 hardgekookt ei gehakte
- peper en zout naar smaak
- verse peterselie
BEGINNEN MET KOKEN
De Tortelloni in ruim water met zout gaarkoken. De aubergines in plakjes snijden en samen met de eidooier in stukjes en de olijfolie in een koekenpan laten bakken. De gaargekookte Tortelloni toevoegen, garneren met een beetje peterselie en serveren.
INGREDIËNTEN
porties
-
+
- 1 pak Tortelloni Basilicum- En Pijnboompittenpesto Giovanni Rana
- 30 gr extra vergine olijfolie
- 2 perlina-aubergines
- 1 hardgekookt ei gehakte
- - peper en zout naar smaak
- - verse peterselie
BEGINNEN MET KOKEN
De Tortelloni in ruim water met zout gaarkoken. De aubergines in plakjes snijden en samen met de eidooier in stukjes en de olijfolie in een koekenpan laten bakken. De gaargekookte Tortelloni toevoegen, garneren met een beetje peterselie en serveren.