Tortelloni Basilicum- En Pijnboompittenpesto Met Eiermimosa

  • 10
  • Eenvoudig

Tortelloni Basilicum- En Pijnboompittenpesto Met Eiermimosa

  • 10
  • Eenvoudig
Tortelloni Basilicum- En Pijnboompittenpesto Met Eiermimosa

INGREDIËNTEN

  • 1 pak Tortelloni Basilicum- En Pijnboompittenpesto Giovanni Rana
  • 30 gr extra vergine olijfolie
  • 2 perlina-aubergines
  • 1 hardgekookt ei gehakte
  • peper en zout naar smaak
  • verse peterselie

BEGINNEN MET KOKEN

De Tortelloni in ruim water met zout gaarkoken. De aubergines in plakjes snijden en samen met de eidooier in stukjes en de olijfolie in een koekenpan laten bakken. De gaargekookte Tortelloni toevoegen, garneren met een beetje peterselie en serveren.

INGREDIËNTEN

porties
- +
  • 1 pak Tortelloni Basilicum- En Pijnboompittenpesto Giovanni Rana
  • 30 gr extra vergine olijfolie
  • 2 perlina-aubergines
  • 1 hardgekookt ei gehakte
  • - peper en zout naar smaak
  • - verse peterselie

BEGINNEN MET KOKEN

De Tortelloni in ruim water met zout gaarkoken. De aubergines in plakjes snijden en samen met de eidooier in stukjes en de olijfolie in een koekenpan laten bakken. De gaargekookte Tortelloni toevoegen, garneren met een beetje peterselie en serveren.