Tortelloni Ricotta En Spinazie Met Gebakken Aubergines En Ricotta Salata
INGREDIËNTEN
- 1 pak Tortelloni Ricotta En Spinazie Giovanni Rana
- 1 aubergine (het liefst lang en smal) in plakjes
- arachideolie voor het frituren
- 45 gr verbrokkelde ricotta salata
- 6 eetlepels extra vergine olijfolie
- basilicumblaadjes voor de garnering
- peper en zout naar smaak
BEGINNEN MET KOKEN
De arachideolie in een koekenpan verhitten en de plakjes aubergine in 2-3 minuten goudbruin bakken. De plakjes laten uitlekken op keukenpapier en met een snufje zout op smaak brengen.
Ondertussen in een kom water aan de kook brengen, zout toevoegen en de Tortelloni gaarkoken. De Tortellini afgieten en met een beetje olie en peper op smaak brengen.
De gebakken aubergines en de ricotta salata toevoegen. Garneren met de basilicumblaadjes en serveren.
Ondertussen in een kom water aan de kook brengen, zout toevoegen en de Tortelloni gaarkoken. De Tortellini afgieten en met een beetje olie en peper op smaak brengen.
De gebakken aubergines en de ricotta salata toevoegen. Garneren met de basilicumblaadjes en serveren.
INGREDIËNTEN
porties
-
+
- 1 pak Tortelloni Ricotta En Spinazie Giovanni Rana
- 1 aubergine (het liefst lang en smal) in plakjes
- - arachideolie voor het frituren
- 45 gr verbrokkelde ricotta salata
- 6 eetlepels extra vergine olijfolie
- - basilicumblaadjes voor de garnering
- - peper en zout naar smaak
BEGINNEN MET KOKEN
De arachideolie in een koekenpan verhitten en de plakjes aubergine in 2-3 minuten goudbruin bakken. De plakjes laten uitlekken op keukenpapier en met een snufje zout op smaak brengen.
Ondertussen in een kom water aan de kook brengen, zout toevoegen en de Tortelloni gaarkoken. De Tortellini afgieten en met een beetje olie en peper op smaak brengen.
De gebakken aubergines en de ricotta salata toevoegen. Garneren met de basilicumblaadjes en serveren.
Ondertussen in een kom water aan de kook brengen, zout toevoegen en de Tortelloni gaarkoken. De Tortellini afgieten en met een beetje olie en peper op smaak brengen.
De gebakken aubergines en de ricotta salata toevoegen. Garneren met de basilicumblaadjes en serveren.