Tortelloni Ricotta En Spinazie Met Pesto, Paprika’s En Geitenkaas
INGREDIËNTEN
- 1 pak Tortelloni Ricotta En Spinazie Giovanni Rana
- 1 bakje Pesto Giovanni Rana
- 250 g gegrilde paprika’s, afgegoten
- 35 g verse geitenkaas
- 8 g fijngehakte peterselie
- peper en zout naar smaak
BEGINNEN MET KOKEN
In een kom water aan de kook brengen, zout toevoegen en de Tortelloni gaarkoken. De Tortelloni afgieten en in een grote schaal doen. De Pesto en de paprika's toevoegen en voorzichtig omroeren. Met peper en zout op smaak brengen.
De Tortelloni over de borden verdelen en met geitenkaas bestrooien. Garneren met peterselie.
De Tortelloni over de borden verdelen en met geitenkaas bestrooien. Garneren met peterselie.
INGREDIËNTEN
porties
-
+
- 1 pak Tortelloni Ricotta En Spinazie Giovanni Rana
- 1 bakje Pesto Giovanni Rana
- 250 g gegrilde paprika’s, afgegoten
- 35 g verse geitenkaas
- 8 g fijngehakte peterselie
- - peper en zout naar smaak
BEGINNEN MET KOKEN
In een kom water aan de kook brengen, zout toevoegen en de Tortelloni gaarkoken. De Tortelloni afgieten en in een grote schaal doen. De Pesto en de paprika's toevoegen en voorzichtig omroeren. Met peper en zout op smaak brengen.
De Tortelloni over de borden verdelen en met geitenkaas bestrooien. Garneren met peterselie.
De Tortelloni over de borden verdelen en met geitenkaas bestrooien. Garneren met peterselie.