Tortelloni Basilicum- En Pijnboompittenpesto met kerstomaatjes, kwarteleitjes en bieslook
INGREDIËNTEN
- 1 pak Tortelloni Basilicum- En Pijnboompittenpesto Giovanni Rana
- 8 kwarteleitjes
- 10 kerstomaatjes
- 1 sprietje bieslook
- extra vergine olijfolie
- peper en zout naar smaak
BEGINNEN MET KOKEN
De kwarteleitjes in een pan gevuld met water aan de kook brengen. Het vuur laag draaien en 3 minuten laten koken. De eitjes in een schaal gevuld met koud water laten afkoelen.
De eitjes pellen, in tweeën snijden en in een grote schaal leggen met de kerstomaatjes en de bieslook.
Ondertussen de Tortelloni gaarkoken volgens de aanwijzingen op de verpakking en afgieten. De Tortelloni aan de schaal toevoegen, met peper en zout op smaak brengen, garneren met een beetje olijfolie en serveren
De eitjes pellen, in tweeën snijden en in een grote schaal leggen met de kerstomaatjes en de bieslook.
Ondertussen de Tortelloni gaarkoken volgens de aanwijzingen op de verpakking en afgieten. De Tortelloni aan de schaal toevoegen, met peper en zout op smaak brengen, garneren met een beetje olijfolie en serveren
INGREDIËNTEN
porties
-
+
- 1 pak Tortelloni Basilicum- En Pijnboompittenpesto Giovanni Rana
- 8 kwarteleitjes
- 10 kerstomaatjes
- 1 sprietje bieslook
- - extra vergine olijfolie
- - peper en zout naar smaak
BEGINNEN MET KOKEN
De kwarteleitjes in een pan gevuld met water aan de kook brengen. Het vuur laag draaien en 3 minuten laten koken. De eitjes in een schaal gevuld met koud water laten afkoelen.
De eitjes pellen, in tweeën snijden en in een grote schaal leggen met de kerstomaatjes en de bieslook.
Ondertussen de Tortelloni gaarkoken volgens de aanwijzingen op de verpakking en afgieten. De Tortelloni aan de schaal toevoegen, met peper en zout op smaak brengen, garneren met een beetje olijfolie en serveren
De eitjes pellen, in tweeën snijden en in een grote schaal leggen met de kerstomaatjes en de bieslook.
Ondertussen de Tortelloni gaarkoken volgens de aanwijzingen op de verpakking en afgieten. De Tortelloni aan de schaal toevoegen, met peper en zout op smaak brengen, garneren met een beetje olijfolie en serveren