Tortelloni Ricotta En Spinazie Met Fondue Van Parmezaanse Kaas, worst En Salie
INGREDIËNTEN
- 1 pak Tortelloni Ricotta En Spinazie Giovanni Rana
- 120 g worst in stukjes
- 10 salieblaadjes
- 2 eetlepels extra vergine olijfolie
- 200 ml room
- 30 ml melk
- 80 g geraspte Parmezaanse kaas
- 0.5 theelepeltje geraspte Muskaatnoot
- peper en zout naar smaak
BEGINNEN MET KOKEN
In een koekenpan in een beetje olie de worst en de salie 3-5 minuten op middelhoog vuur laten baken tot de worst krokant is.
In een andere koekenpan de Parmezaanse kaas, de room en de melk op laag vuur doorroeren. Met muskaatnoot, peper en zout op smaak brengen. 5-6 minuten blijven doorroeren tot de saus indikt.
Ondertussen in een kom water aan de kook brengen, zout toevoegen en de Tortelloni gaarkoken.
De Tortelloni afgieten en samen met de worst aan de koekenpan toevoegen. Voorzichtig omroeren.
De fondue van Parmezaanse kaas over 2 borden verdelen. De Tortelloni en de worst toevoegen. Met versgemalen zwarte peper op smaak brengen en serveren.
In een andere koekenpan de Parmezaanse kaas, de room en de melk op laag vuur doorroeren. Met muskaatnoot, peper en zout op smaak brengen. 5-6 minuten blijven doorroeren tot de saus indikt.
Ondertussen in een kom water aan de kook brengen, zout toevoegen en de Tortelloni gaarkoken.
De Tortelloni afgieten en samen met de worst aan de koekenpan toevoegen. Voorzichtig omroeren.
De fondue van Parmezaanse kaas over 2 borden verdelen. De Tortelloni en de worst toevoegen. Met versgemalen zwarte peper op smaak brengen en serveren.
INGREDIËNTEN
porties
-
+
- 1 pak Tortelloni Ricotta En Spinazie Giovanni Rana
- 120 g worst in stukjes
- 10 salieblaadjes
- 2 eetlepels extra vergine olijfolie
- 200 ml room
- 30 ml melk
- 80 g geraspte Parmezaanse kaas
- 0.5 theelepeltje geraspte Muskaatnoot
- - peper en zout naar smaak
BEGINNEN MET KOKEN
In een koekenpan in een beetje olie de worst en de salie 3-5 minuten op middelhoog vuur laten baken tot de worst krokant is.
In een andere koekenpan de Parmezaanse kaas, de room en de melk op laag vuur doorroeren. Met muskaatnoot, peper en zout op smaak brengen. 5-6 minuten blijven doorroeren tot de saus indikt.
Ondertussen in een kom water aan de kook brengen, zout toevoegen en de Tortelloni gaarkoken.
De Tortelloni afgieten en samen met de worst aan de koekenpan toevoegen. Voorzichtig omroeren.
De fondue van Parmezaanse kaas over 2 borden verdelen. De Tortelloni en de worst toevoegen. Met versgemalen zwarte peper op smaak brengen en serveren.
In een andere koekenpan de Parmezaanse kaas, de room en de melk op laag vuur doorroeren. Met muskaatnoot, peper en zout op smaak brengen. 5-6 minuten blijven doorroeren tot de saus indikt.
Ondertussen in een kom water aan de kook brengen, zout toevoegen en de Tortelloni gaarkoken.
De Tortelloni afgieten en samen met de worst aan de koekenpan toevoegen. Voorzichtig omroeren.
De fondue van Parmezaanse kaas over 2 borden verdelen. De Tortelloni en de worst toevoegen. Met versgemalen zwarte peper op smaak brengen en serveren.