Tortellini Rauwe Ham En Kaas Met Uien, Spruitjes En Pecorino
INGREDIËNTEN
- 2 pakken Tortellini Rauwe Ham En Kaas Giovanni Rana
- 1 ui in ringen
- 60 gr groentebouillon
- 300 gr spruitjes
- geraspte pecorino
- extra vergine olijfolie
- peper en zout naar smaak
BEGINNEN MET KOKEN
De ui met 2 eetlepels olie in een koekenpan laten fruiten, met zout op smaak brengen en 4-5 minuten laten koken. De bouillon en de spruitjes in partjes toevoegen en op middelhoog vuur laten koken tot de vloeistof voor de helft ingedikt is. Doorroeren en warmhouden.
In een kom water aan de kook brengen, zout toevoegen en de Tortellini gaarkoken. De Tortellini afgieten en aan de koekenpan toevoegen. Voorzichtig omscheppen.
Op smaak brengen met de kaas en een beetje olie, opnieuw omroeren en serveren.
In een kom water aan de kook brengen, zout toevoegen en de Tortellini gaarkoken. De Tortellini afgieten en aan de koekenpan toevoegen. Voorzichtig omscheppen.
Op smaak brengen met de kaas en een beetje olie, opnieuw omroeren en serveren.
INGREDIËNTEN
porties
-
+
- 2 pakken Tortellini Rauwe Ham En Kaas Giovanni Rana
- 1 ui in ringen
- 60 gr groentebouillon
- 300 gr spruitjes
- - geraspte pecorino
- - extra vergine olijfolie
- - peper en zout naar smaak
BEGINNEN MET KOKEN
De ui met 2 eetlepels olie in een koekenpan laten fruiten, met zout op smaak brengen en 4-5 minuten laten koken. De bouillon en de spruitjes in partjes toevoegen en op middelhoog vuur laten koken tot de vloeistof voor de helft ingedikt is. Doorroeren en warmhouden.
In een kom water aan de kook brengen, zout toevoegen en de Tortellini gaarkoken. De Tortellini afgieten en aan de koekenpan toevoegen. Voorzichtig omscheppen.
Op smaak brengen met de kaas en een beetje olie, opnieuw omroeren en serveren.
In een kom water aan de kook brengen, zout toevoegen en de Tortellini gaarkoken. De Tortellini afgieten en aan de koekenpan toevoegen. Voorzichtig omscheppen.
Op smaak brengen met de kaas en een beetje olie, opnieuw omroeren en serveren.