Tortelloni Ricotta En Spinazie Met Praagse Ham, Artisjokken En Tuinkruiden
INGREDIËNTEN
- 1 pak Tortelloni Ricotta En Spinazie Giovanni Rana
- 2 artisjokken
- 2 citroenen
- 100 gr Praagse ham in stukjes
- 16 gr boter
- 120 gr groentebouillon
- 26 gr tuinkruiden (bieslook, peterselie, munt, basilicum)
- extra vergine olijfolie
- peper en zout naar smaak
BEGINNEN MET KOKEN
De citroenen in tweeën snijden en boven een kom gevuld met water uitpersen. De artisjokken schoonmaken, in dunne plakjes snijden en in het mengsel van water en citroen leggen tot u ze zult gebruiken.
Ondertussen de boter in een koekenpan op middelhoog vuur laten smelten en de ham 2 minuten uitbakken tot de ham knapperig is. In een andere koekenpan een beetje olie verhitten, de artisjokken toevoegen en 5 minuten laten bakken. De bouillon toevoegen en 5-6 minuten laten koken. Met peper en zout op smaak brengen en nogmaals 2 minuten laten bakken.
In een kom water aan de kook brengen, zout toevoegen en de Tortelloni gaarkoken. De Tortelloni afgieten, de ham toevoegen en aan de koekenpan met de artisjokken toevoegen. Omroeren en afmaken met de tuinkruiden. Over de borden verdelen en serveren.
Ondertussen de boter in een koekenpan op middelhoog vuur laten smelten en de ham 2 minuten uitbakken tot de ham knapperig is. In een andere koekenpan een beetje olie verhitten, de artisjokken toevoegen en 5 minuten laten bakken. De bouillon toevoegen en 5-6 minuten laten koken. Met peper en zout op smaak brengen en nogmaals 2 minuten laten bakken.
In een kom water aan de kook brengen, zout toevoegen en de Tortelloni gaarkoken. De Tortelloni afgieten, de ham toevoegen en aan de koekenpan met de artisjokken toevoegen. Omroeren en afmaken met de tuinkruiden. Over de borden verdelen en serveren.
INGREDIËNTEN
porties
-
+
- 1 pak Tortelloni Ricotta En Spinazie Giovanni Rana
- 2 artisjokken
- 2 citroenen
- 100 gr Praagse ham in stukjes
- 16 gr boter
- 120 gr groentebouillon
- 26 gr tuinkruiden (bieslook, peterselie, munt, basilicum)
- - extra vergine olijfolie
- - peper en zout naar smaak
BEGINNEN MET KOKEN
De citroenen in tweeën snijden en boven een kom gevuld met water uitpersen. De artisjokken schoonmaken, in dunne plakjes snijden en in het mengsel van water en citroen leggen tot u ze zult gebruiken.
Ondertussen de boter in een koekenpan op middelhoog vuur laten smelten en de ham 2 minuten uitbakken tot de ham knapperig is. In een andere koekenpan een beetje olie verhitten, de artisjokken toevoegen en 5 minuten laten bakken. De bouillon toevoegen en 5-6 minuten laten koken. Met peper en zout op smaak brengen en nogmaals 2 minuten laten bakken.
In een kom water aan de kook brengen, zout toevoegen en de Tortelloni gaarkoken. De Tortelloni afgieten, de ham toevoegen en aan de koekenpan met de artisjokken toevoegen. Omroeren en afmaken met de tuinkruiden. Over de borden verdelen en serveren.
Ondertussen de boter in een koekenpan op middelhoog vuur laten smelten en de ham 2 minuten uitbakken tot de ham knapperig is. In een andere koekenpan een beetje olie verhitten, de artisjokken toevoegen en 5 minuten laten bakken. De bouillon toevoegen en 5-6 minuten laten koken. Met peper en zout op smaak brengen en nogmaals 2 minuten laten bakken.
In een kom water aan de kook brengen, zout toevoegen en de Tortelloni gaarkoken. De Tortelloni afgieten, de ham toevoegen en aan de koekenpan met de artisjokken toevoegen. Omroeren en afmaken met de tuinkruiden. Over de borden verdelen en serveren.