Tortelloni Ricotta En Spinazie met pesto van doperwten, courgettes en ricotta
INGREDIËNTEN
- 1 pak Tortelloni Ricotta En Spinazie Giovanni Rana
- 150 gr verse doperwten
- 2 courgettes
- 1 sjalot
- extra vergine olijfolie
- 100 gr ricotta
- geraspte Parmezaanse kaas
- amandelschijfjes
- peper en zout naar smaak
BEGINNEN MET KOKEN
De courgettes schillen en de julienne voor de garnering bewaren. De courgettes in blokjes snijden en ze samen met doperwten 5 minuten laten koken. De groenten samen met een teentje knoflook, de muntblaadjes en de ricotta met een mixer fijnmalen en een snuifje peper en zout toevoegen. Ondertussen de Tortelloni gaarkoken volgens de aanwijzingen op de verpakking en afgieten. Kort voordat de pasta gaar is de pesto met een beetje van het kookvocht van de pasta aanlengen tot een crème is verkregen. De pasta afgieten en in een schaal doen. De pesto toevoegen en doorroeren. Garneren met de julienne van de courgettes en de Parmezaanse kaas.
INGREDIËNTEN
porties
-
+
- 1 pak Tortelloni Ricotta En Spinazie Giovanni Rana
- 150 gr verse doperwten
- 2 courgettes
- 1 sjalot
- - extra vergine olijfolie
- 100 gr ricotta
- - geraspte Parmezaanse kaas
- - amandelschijfjes
- - peper en zout naar smaak
BEGINNEN MET KOKEN
De courgettes schillen en de julienne voor de garnering bewaren. De courgettes in blokjes snijden en ze samen met doperwten 5 minuten laten koken. De groenten samen met een teentje knoflook, de muntblaadjes en de ricotta met een mixer fijnmalen en een snuifje peper en zout toevoegen. Ondertussen de Tortelloni gaarkoken volgens de aanwijzingen op de verpakking en afgieten. Kort voordat de pasta gaar is de pesto met een beetje van het kookvocht van de pasta aanlengen tot een crème is verkregen. De pasta afgieten en in een schaal doen. De pesto toevoegen en doorroeren. Garneren met de julienne van de courgettes en de Parmezaanse kaas.