Kaasgnocchi met gekarameliseerde peren en gedroogd fruit

INGREDIËNTEN
- 1 pak Gnocchi met spinazie en mozarella
- 500 g kweeperenpasta
- 200 g gedroogd fruit
- extra olijfolie
- gekarameliseerde peren
BEGINNEN MET KOKEN
Verhit wat boter of olijfolie in een braadpan, bak de gnocchi ongeveer 5 minuten op een matig vuurtje en roer af en toe om een goudbruinkorstje te krijgen.Giet de gnocchi in een kom samen met de kweeperenpasta, de gekarameliseerde peren en gedroogd fruit.
INGREDIËNTEN
porties
-
+
- 1 pak Gnocchi met spinazie en mozarella
- 500 g kweeperenpasta
- 200 g gedroogd fruit
- - extra olijfolie
- - gekarameliseerde peren
BEGINNEN MET KOKEN
Verhit wat boter of olijfolie in een braadpan, bak de gnocchi ongeveer 5 minuten op een matig vuurtje en roer af en toe om een goudbruinkorstje te krijgen.Giet de gnocchi in een kom samen met de kweeperenpasta, de gekarameliseerde peren en gedroogd fruit.