mobile-ZY8MLE_RANA_DIGITAL0670_OMH8MW.jpg

Kaasgnocchi met Tsatziki saus

  • 10
  • Eenvoudig

Kaasgnocchi met Tsatziki saus

  • 10
  • Eenvoudig
Kaasgnocchi met Tsatziki saus
web-ZY8MLE_RANA_DIGITAL0670_OMH8MW.jpg

INGREDIËNTEN

  • 1 pak kaasgnocchi
  • 400 g griekse yoghourt
  • 1 komkommer
  • 3 blaadjes munt
  • 4 knoflookteentjes
  • citroensap
  • extra olijfolie
  • zout

BEGINNEN MET KOKEN

Verhit wat boter of olijfolie in een braadpan en bak de gnocchi volgens de instructies op de verpakking.Schil en asp de komkommer om de tzatziki saus te maken. Verwijder het overtollige water door de komkommer in een zeef met een lepel te pletten.

In a aparte kom, giet wat olie, het sap van een halve citroen en yoghourt.Voeg de geplette knofook toe evenals de komkommer en mix. Hak de munt fijn en voeg toe aan de saus.

INGREDIËNTEN

porties
- +
  • 1 pak kaasgnocchi
  • 400 g griekse yoghourt
  • 1 komkommer
  • 3 blaadjes munt
  • 4 knoflookteentjes
  • - citroensap
  • - extra olijfolie
  • - zout

BEGINNEN MET KOKEN

Verhit wat boter of olijfolie in een braadpan en bak de gnocchi volgens de instructies op de verpakking.Schil en asp de komkommer om de tzatziki saus te maken. Verwijder het overtollige water door de komkommer in een zeef met een lepel te pletten.

In a aparte kom, giet wat olie, het sap van een halve citroen en yoghourt.Voeg de geplette knofook toe evenals de komkommer en mix. Hak de munt fijn en voeg toe aan de saus.