Kaasgnocchi met Tsatziki saus
INGREDIËNTEN
- 1 pak kaasgnocchi
- 400 g griekse yoghourt
- 1 komkommer
- 3 blaadjes munt
- 4 knoflookteentjes
- citroensap
- extra olijfolie
- zout
BEGINNEN MET KOKEN
Verhit wat boter of olijfolie in een braadpan en bak de gnocchi volgens de instructies op de verpakking.Schil en asp de komkommer om de tzatziki saus te maken. Verwijder het overtollige water door de komkommer in een zeef met een lepel te pletten.
In a aparte kom, giet wat olie, het sap van een halve citroen en yoghourt.Voeg de geplette knofook toe evenals de komkommer en mix. Hak de munt fijn en voeg toe aan de saus.
In a aparte kom, giet wat olie, het sap van een halve citroen en yoghourt.Voeg de geplette knofook toe evenals de komkommer en mix. Hak de munt fijn en voeg toe aan de saus.
INGREDIËNTEN
porties
-
+
- 1 pak kaasgnocchi
- 400 g griekse yoghourt
- 1 komkommer
- 3 blaadjes munt
- 4 knoflookteentjes
- - citroensap
- - extra olijfolie
- - zout
BEGINNEN MET KOKEN
Verhit wat boter of olijfolie in een braadpan en bak de gnocchi volgens de instructies op de verpakking.Schil en asp de komkommer om de tzatziki saus te maken. Verwijder het overtollige water door de komkommer in een zeef met een lepel te pletten.
In a aparte kom, giet wat olie, het sap van een halve citroen en yoghourt.Voeg de geplette knofook toe evenals de komkommer en mix. Hak de munt fijn en voeg toe aan de saus.
In a aparte kom, giet wat olie, het sap van een halve citroen en yoghourt.Voeg de geplette knofook toe evenals de komkommer en mix. Hak de munt fijn en voeg toe aan de saus.