mobile-L10Y34_RANA_DIGITAL0714_LUPTFF-(1).jpg

Parmesanmandje met spinazie mozzarella gnocchi, champignonmousse en spinazie

  • 20
  • Eenvoudig

Parmesanmandje met spinazie mozzarella gnocchi, champignonmousse en spinazie

  • 20
  • Eenvoudig
Parmesanmandje met spinazie mozzarella gnocchi, champignonmousse en spinazie
web-L10Y34_RANA_DIGITAL0714_LUPTFF-(1).jpg

INGREDIËNTEN

  • 1 pak spinazie en mozzarella Gnocchi
  • 120 g geraspte parmesan
  • Spinazieblaadjes
  • extra olijfolie
  • zout
  • 130 g champignons
  • 100 g mozzarella light
  • peterselie

BEGINNEN MET KOKEN

Verhit wat boter of olijfolie in een braadpan en bak de gnocchi volgens de instructies op de verpakking. In een tefalpan, smelt een handjevol parmesan totdat het begint the borrelen.Neem de gesmolten kaas uit de pan en leg het meteen over een mok of kom.Duw met uw handen naar de gewenste vorm terwijl de kaas nog warm is. Laat afkoelen. Snij de champignons in kleine stukjes en laat ze enkele minuten bakken met wat olie. Snij ondertussen de mozzarella in stukjes en doe ze in een sauspannetje. Voeg de champignons en de peterselie toe en mix alles tot een romige saus. Plaats de mousse in de mandjes, voeg de gnocchi en wat spinazieblaadjes toe.

INGREDIËNTEN

porties
- +
  • 1 pak spinazie en mozzarella Gnocchi
  • 120 g geraspte parmesan
  • - Spinazieblaadjes
  • - extra olijfolie
  • - zout
  • 130 g champignons
  • 100 g mozzarella light
  • - peterselie

BEGINNEN MET KOKEN

Verhit wat boter of olijfolie in een braadpan en bak de gnocchi volgens de instructies op de verpakking. In een tefalpan, smelt een handjevol parmesan totdat het begint the borrelen.Neem de gesmolten kaas uit de pan en leg het meteen over een mok of kom.Duw met uw handen naar de gewenste vorm terwijl de kaas nog warm is. Laat afkoelen. Snij de champignons in kleine stukjes en laat ze enkele minuten bakken met wat olie. Snij ondertussen de mozzarella in stukjes en doe ze in een sauspannetje. Voeg de champignons en de peterselie toe en mix alles tot een romige saus. Plaats de mousse in de mandjes, voeg de gnocchi en wat spinazieblaadjes toe.