Spinazie mozzarella gnocchi met kaassaus en kwartelei
INGREDIËNTEN
- 1 pak spinazie en mozzarella gnocchi
- 4 hardgekookte kwarteleieren
- 200 g geraspte pecorino
- sla
- 100 g room
- extra olijfolie
- zout en peper
BEGINNEN MET KOKEN
Verhit wat boter of olijfolie in een braadpan en bak de gnocchi volgens de instructies op de verpakking. Verwarm ondertussen de room op een laag vuurtje, voeg de pecorino toe en laat het smelten. Laat de saus afkoelen en plaats het in de koelkast gedurende een paar uur.Als de saus afgekoeld is, met de mixer lichtjes opkloppen. In een kommetje serveren met een beetje zwarte peper. Plaats de gnocchi op een serveerbord met de saus, de eieren en wat sla.
INGREDIËNTEN
porties
-
+
- 1 pak spinazie en mozzarella gnocchi
- 4 hardgekookte kwarteleieren
- 200 g geraspte pecorino
- - sla
- 100 g room
- - extra olijfolie
- - zout en peper
BEGINNEN MET KOKEN
Verhit wat boter of olijfolie in een braadpan en bak de gnocchi volgens de instructies op de verpakking. Verwarm ondertussen de room op een laag vuurtje, voeg de pecorino toe en laat het smelten. Laat de saus afkoelen en plaats het in de koelkast gedurende een paar uur.Als de saus afgekoeld is, met de mixer lichtjes opkloppen. In een kommetje serveren met een beetje zwarte peper. Plaats de gnocchi op een serveerbord met de saus, de eieren en wat sla.